Abone Ol

Sahibinden.com’un erişim sorunu hakkında şok iddia!

Gece yarısından bu yana erişim probleminin yaşandığı Sahibinden sitesine, mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor.

Sahibinden.com’un erişim sorunu hakkında şok iddia!

Gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlerinin yapıldığı online platform "sahibinden.com", 3 Ocak Çarşamba sabah saatlerinden itibaren açılmıyor.

Siteye girmek isteyen kullanıcılar, "erişim sağlanamıyor" uyarısı ile karşılaşıyor.

DOMAİN ALMAYI MI UNUTTULAR?

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olan Sahibinden.com ile ilgili forum sitelerinde şok bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Sahibinden.com'un domain'i düşmüş ve farklı bir firma tarafından satın alınmış.


Sosyal medyada paylaşılan bir iddiaya göre ise, süresi dolmuş veya yenilenmemiş olan alan adının Amerikalı bir şirket tarafından alındığı belirtiliyor.

 

SAHİBİNDEN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sahibinden.com, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;


"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."