Abone Ol

Şahan Gökbakar'dan Will Smith Yorumu: Adama Karısını Korudu Demeyin Artık

Oscar Ödülleri törenine Will Smith'in karısıyla ilgili şaka yapan Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise sosyal medyada gündem olan olayla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Şahan Gökbakar'dan Will Smith Yorumu: Adama Karısını Korudu Demeyin Artık

Oscar'da Will Smith sunucu Chris Rock'un eşi Jada Pinkett Smith'in saçlarını kazıtmasıyla ilgili yaptığı şakadan rahatsız oldu. Smith şakadan rahatsız olmayı bir adım öteye götürüp sahneye sakince çıktı ve "Karımın adını ağzına alma!" diyerek Rock'ı tokatladı. Oscar'da yaşanan bu olay tüm dünyada gündem oldu. Will Smith'in ise kazandığı 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün de geri alınabileceği iddia edildi.

 "AÇIK EVLİLİK YAŞADIKLARINI BEYAN EDEN BİR ÇİFT"
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise Oscar'a damga vuran tokat olayıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yahu ne hastalık duyarı kastınız be. Bu çift açık evlilik yaşadıklarını beyan eden bir çift. Yani ikisi de rahat takılıyor. Hanımı, adamın suratına 'Seninleyken başka ilişki yaşıyorum' dedi tv'de. Adama muhafazakar Anadolu erkeği muamelesi yapıp 'Karısını korudu' demeyin artık.