Abone Ol

Şahan Gökbakar'dan Celal Şengör'ün Taciz Hikayesine Sert Tepki

Prof. Dr. Celal Şengör'ün katıldığı Zoom etkinliğinde öğrencisine uyguladığı tacizi anlatması ardından komedyen Şahan Gökbakar'dan da sert tepki geldi.

Şahan Gökbakar'dan Celal Şengör'ün Taciz Hikayesine Sert Tepki

İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör’ün 20 Ağustos’ta internete yüklenen, dün sosyal medyada çokça paylaşılan videosu büyük tepki çekti.

Şengör, videoda geçmiş dönemde öğrencisi ile yaşadığı bir anıyı anlattı. Bir olayın ardından öğrencisine çok kızdığını aktaran Şengör, bu öğrencisinin kız olduğunu vurguladı. Şengör, "O kadar kızdırdı ki, Saniye’nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat attım. Bu dehşete düştü. Baktım böyle bakıyor bana" ifadelerini kullandı.

"BABAN BUNU YAPTI MI?"

Şengör daha sonra ise kıza "Bana bak. Baban bunu yaptı mı?" sorusunu yöneltti. Öğrencisinden "Babam bile bana böyle bir şey yapmadı" cevabını aldığını aktaran Şengör daha sonra, "Hah eksik kalmış. Şimdi tamamlandı" dediğini belirtti.

“BU TAVIR BABACAN DEĞİLDİR”

Şengör'un sözleri sosyal medyada tartışma başlattı. Şahan Gökbakar da bu tartışmalara katıldı ve sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Şahan Gökbakar açıklamasında, "Bir kız çocuğu babası olarak bu açıklaması ve pişkinliği karşısında akıl almaz bir hayrete düştüm" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü komedyen "Bu tavır babacan değildir. Babalar hiçbir koşulda kız çocuklarının eteğini kaldırıp onlara şaplak atamaz" dedi.