Abone Ol

Sadist seks zengin İngiliz'i nasıl ölüme götürdü?

Dominat fahişeyle sadomazoşist seks yapan zengin İngiliz canından oldu.

Sadist seks zengin İngiliz'i nasıl ölüme götürdü?

58 yaşındaki müşteri 'Metres Lucrezia ve asistanı Metres Juno'nun Belçika'daki villalarında duş alırken öldü.

İnternet sitelerinde, 'olağanüstü acı' konusunda uzman olduklarını söyleyen kadınlar, adı açıklanmayan müşterinin salı öğleden sonra yere yığılmasının ardından ambulans çağırdı.

Gerçek adı sadece Ira V.D. olarak açıklanan 46 yaşındaki Lucrezia ile 37 yaşındaki asistanı Juno müessir fiil ile ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklandı.

Polis, adamın sadistçe seks süresini uzatmak üzere anestetik olarak kullanılan nitro oksit verilmesinden sonra öldüğünü açıkladı.

Adamın İngiltere'den BMW marka otomobiliyle Belçika'ya geldiği sanılıyor.

Sint-Job-in-Goor kasabasında içinde bir zindan bulunan villasında beş yıldır faaliyet göstermekte olan Lucrezia, iyi bilinen bir isim. Sitesinde, "Kölelik, aşağılama, işkence, eğitim ve karşı cinsin kıyafetlerini giyme' gibi 'hizmetler' sunuluyor. Seanslar, bir saat sürebiliyor, bazen üç güne kadar uzayabiliyor. Lucrezia, sitesinde "Beni hafife almayın. Sadistik, zekiyim, aksiyim" diyor.

Kasabanın sakinlerinden bir kadın, "Burası ailelerin yaşadığı sakin bir mahalle. O geldikten sonra çok lüks otomobiller gelmeye başladı, çoğunun plakası yabancı" diyor.

Gazeteport