Abone Ol

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey

Yay burcu 12 burç arasında sahip olduğu bir özellikle öyle bir yürekleri dağlıyor ki, anlatılmaz yaşanır. Gürültü yapma konusunda ayrı bir yeteneğe sahip olan Yay burçları, özellikle komşuculuk ilişkilerine büyük darbe indiriyor. Bu listedeki maddeler size tanıdık geliyorsa, komşunuz...

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey

Günümüzde pek çoğumuz apartman dairelerinde yaşıyoruz ve ister istemez üstümüzde, yanımızda ve altımızda oturan insanlarla imtihan ediliyoruz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır sözünün, komşu komşunun sessizliğine muhtaçtır sözüne dönüşmeye başladığı çağımızda artık, ev almayı komşu almanın değeri paha biçilmez boyutlarda! Komşu seçerken insanlara elbette burçları sorulmaz. Ancak Yay burcu birini komşu olarak seçeceklerin vay haline! Yay burçları sahip oldukları; iş bilirlik, objektiflik, dışa dönüklük ve sportmenlik gibi güzel özelliklerin yanı sıra öyle bir özelliğe sahip ki, düşman başına! Gürültücülüğüyle bilinen, gürültü yapmaktan kendini alamayan Yaylar, komşuları için nasıl bir eziyet olduklarının farkındalar mıdır bilinmez, ama bu listedeki maddeleri de anca onların komşuları anlar. İşte komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey!

1. Zıplamalar

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 1

Üst komşunuzun zıplamasından daha büyük bir eziyet olabilir mi? Film izleyecek olursunuz rahat vermez, önemli bir aile toplantınız vardır imkan vermez, özel gününüzdür huzur vermez, en kötüsü uyuyacak olursunuz aman vermez... Yay burcu üst komşu sanki önceki hayatında kanguru olarak yaşamıştır. Zıplamadan duramaz! Daha üst katınıza taşındığı ilk gün sevincinden zıplar tepenizde de, daha en başında anlarsınız başınıza gelecekleri!

2. Müzik

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 2

Yüksek sesle müzik de dinler Yay burcu komşu, kah müzik setini açar. Kah kendi çalar söyler, müzik ruhun gıdasıysa, ruh obeziteliğine büyük bir gürültüyle sürükler insanı.

3. Ev işleri

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 3

Her evin ihtiyaçları olur, kimisi musluk tamir eder kimisi çivi çakar. Komşuculukta bu gibi şeyler hoş görüyle karşılanır. Ancak Yay burcu komşu en basit işi bile büyük bir gürültü çıkarmadan halledemez. "Evi yık da kurtulalım" dedirtir insana.

4. Eğlence

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 4

Eğlenmek herkesin hakkıdır. Her komşu dilediği gibi eğlencesini yapabilir. Ancak Yay burcu komşu bir apartmandan ziyade bir gece kulübünde yaşadığına inandığı için eğlence anlayışı da bambaşka olur. Eğlence uğruna artık siz çıldırıncaya kadar gecenin geç saatlerine kadar, evine topladığı yığınla insanla birlikte yıkar ortalığı.

5. Tuvalet

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 5

Yay burcunun her işi gibi doğal ihtiyaçları da gürültü çıkartmadan gerçekleşmez. Siz en huzurlu olduğunuz anlardan birinde, sıcak suyun altında huzurla duşunuzu alırken olmadık seslere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Ama anlar mı halinziden Yay burcu? Anlamaz elbet uzaya roket fırlatacakmışçasına yoğun bir çaba sergiler!

6. Kavga

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 6

Yay burcu komşunuz hele ki biriyle birlikte yaşıyorsa, evliyse vay o zaman sizin halinize! Her insan gibi onlar da kavga edeceklerdir günün birinde. Ve onların kavgası asla sizinkiler gibi olmayacaktır. Yay burcu evi başınıza yıkana kadar karşısındakiyle adeta savaşacaktır!

7. Bağırış çağırış

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 7

Kavga etmeseler bile, birbirlerine yüksek sesle bağıracaklar ve ses sınırını zorlayan performanslar sergileyeceklerdir. Çiftlerden birinin Yay burcu olması yeter, diğeri sussa, öteki iki kişilik bağırmasını bilir!

8. Aganigi naganigi

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 8

Kavga ve onca bağırış çağırıştan sonra elbette bir barışma münasebeti olacak ve bu vesileyle Allah da sizin belanızı verecektir. Yay burcu çift, adeta amortisör kalite testine tabi tuttutları yataklarının gıcırtısıyla hem sinirlerinizi yerinden zıplatacak hem de size huzur vermeyecektir.

9. Çoluk çocuk

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 9
Öyle ateşli bir gecenin meyvesi de elbette dibine düşecek ve Yay burcu çift kendileri gibi Yay burcu bir çocuk dünyaya getirerek gelecek yıllarınızı da zehir etmeyi teminat altına alacaktır. E çocuk gürültüsünü bilen bilir, hele ki çocuk Yay burcuysa dayanılacak eziyet değildir!

10. Spor

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 10

Çocuk dediğin hızla büyüyor, her zaman yaramaz bir bebek olarak kalmayacak Yay burcu afacan, serpilecek ergen olacak ve evin içinde türlü sporlar yaparak üst katta bile olsanız sizi rahatsız etmenin bir yolunu bulacaktır.

11. Mutfak

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 11

Yay burcu bir ailenin mutfağı da size huzur vermeyecektir. Çeşitli absürt deneylerden tutun, yemek yaparken yaptıkları gürültüye kadar sizi zıvanadan çıkartacak her türlü eylem planı Yay burcu komşularınızın repertuarında vardır!

12. Yatak

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 12

Yay burcu komşunuz evde tek başına olduğu zamanlarda yatıp uyuyacağı yerde bile gürültü yaparak sizi delirtmek için adeta özel çaba sarf ediyor olabilir. Yatak odanızda gün ortasında az biraz kestirmek isterseniz, tam üst katınızda sizinle aynı amaçla yatağa girmiş olan bir Yay burcu komşunuzun ses çıkarmadaki üstün yeteneklerine şahit olabilirsiniz! Kimi zaman da sabah kurduğu alarmı çalar da susmaz, bir de alarmı kapatmadan gider ya o zalım Yay burcu komşu, ah o çekilecek çile midir?!

13. Evcil hayvan

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 13

Sanki tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de evcil hayvanı peydah olur Yay burcu komşunuzun. Bin tane uslu akıllı hayvan varken sanki gider inadına en yaramaz en gürültücü hayvanı sahiplenir komşunuz ve sizin başınıza bela eder adeta. Gece gece havlar susmaz, gündüz vakti tepinir rahat vermez... En hayvansever insanı bile çıldırtacak boyutlarda gürültüler sarar dört bir yanı.

14. El Classico: Kapılar

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 14

Ah o kapanan kapılar yok mu? Günün her saati, patır kütür sanki hayata kapı çarpmak için gözlerini açmıştır Yay burcu komşunuz. Usulca kapı örtmek gibi bir şeyi hayatında tecrübe etmemiştir ve ortalama 1000 çarpma ömrü olan bir kapıyı günde 1500 kere çarparak rekorlara kafa tutarlar. Sessiz sedasız gecenin yarısında korku filmi izlerken, birden yüreğinize indiren o kapı çarpma seslerine dayanmak sabır ister.

15. Kaçış

Sadece komşusu Yay burcu olanların anlayabileceği 15 şey - Resim: 15

Her Yay burcu komşuya sahip ev sakini elbet bir gün ama bacadan ama kapıdan kendisini o evi terk ederken bulacaktır! Yay burcu komşuya sahip olmanın insana yaşattığı evrimin son halkası olan bu sürece sürüklenirken nice komşular arası kavgalar yaşanır, nice apartman toplantılarında 3. Dünya Savaşı'nın fitili ateşlenir... Ama hiç bir iletişim ve mücadele yöntemi işe yaramaz ve Yay burcu komşunuz ama seve seve ama üzüle üzüle size o evi terk ettirir. Tavsiyemiz komşunuzun Yay burcu olduğunu öğrendiğiniz anda kirişi kırın atın kendinizi dışarı, yıllar boyu çekeceğiniz zulme değmez!