Abone Ol

SADAT Kurucusu Tanrıverdi'den Peker'in İddialarına Flaş Yanıt

SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına Twitter'dan yanıt verdi.

SADAT Kurucusu Tanrıverdi'den Peker'in İddialarına Flaş Yanıt

SADAT kurucusu olan ve bir zamanlar Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlığını yapan Adnan Tanrıverdi, Sedat Peker'in iddialarına Twitter'dan yanıt verdi. Tanrıverdi, Peker'e seslenerek, "Külliyede görevli iken, milli ve manevi değerlerinizin yüksekliğini ileri sürerek, görüşme taleplerinde bulunmuştunuz. Taleplerinizi kabul etmememin, ne kadar isabetli olduğunu bu gün daha iyi anlıyorum. Sizin gibi bir mafya elemanı ile benim ne alakam olabilir." dedi.  Tanrıverdi, "Ne yapıyorsak WEB Sitelerimizde Kamuoyumuzla paylaşırız." diyerek "Rusya’nın özel kuvvetleri, ALFA Timleri veya başka özel askeri şirketleri ile her hangi bir ilişki içine girmemiştir." açıklamasını yaptı.

Peker, "SADAT'ın güvenlik şirketi olduğuna bizi inandırmak isteyen şeytanlar, hangi güvenlik şirketi dünyanın en özel timlerinden biri olan Rusya’nın Alfa timlerindeki kişilerle anlaşıp en yetenekli personeline kayıt dışı özel eğitim verdirttirir?  Alfa timlerinin uzmanlığı hem istihbarat hem de suikast neticeli operasyonlardır. Kimi kandırıyorsunuz? Unuttunuz mu, biz eski dostuz. Ancak rotayı bana ve benim söylemlerime değer verenlere çevirmenin neticesini göreceksiniz. Ordudan mecburi emekli edilen Üsküdar Üniversitesi rektörü Nevzat Tarhan’ın uzmanlık alanı psikolojik harptir. Nevzat Tarhan’la çalışmalarınız ne üzerine? Güvenlik şirketiyiz diyorsunuz. Nevzat Tarhan’ın sizin için yaptığı psikolojik harp çalışmalarının sebebi nedir? " iddialarında bulunmuştu.

Tanrıverdi'nin seri halinde Peker'e Twitter'dan verdiği yanıtlar şöyle: 

1- @sedat_peker ; ülkesinde işlediği suçların hesabını soran adaletten kaçarak başka bir ülkeye sığınan insanları, O ülkenin ve müttefiklerinin istihbarat örgütleri kendi ülkesi aleyhine sonuna kadar kullanırlar.

2) Kullanacak bir değeri kalmayınca da posasını çıkarıp fosil çukuruna atarlar.

3) Sana tavsiyem; seni esir tutanların elinden kurtulur kurtulmaz, O Ülkedeki en yakın Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçiliğine veya Konsolosluğa teslim olarak, Ülkemize geri dön ve işlediğin suçların hesabını Türk adaleti karşısında vererek, takdir edilen cezayı paşa, paşa çek.

4) Bulunduğun pozisyondan daha hür ve kişilikli olursun.

5) Şahsıma ve SADAT A.Ş’ye yönelttiğin iddialara gelince;
a. @SADATcomTR bir güvenlik şirketi değildir.
b. ULUSLAR ARASI alanda, Türkiye’ye Dost ve Müttefik Müslüman ülkelerin Silahlı kuvvetlerine ve Emniyet teşkilâtına, ülkelerinin Savunması, Emniyet ve asayişinin temini için...

DANIŞMANLIK, ELEMANLARINA EĞİTİM ve İHTİYAÇ DUYDUĞU Silah, Malzeme ve Teçhizatı ile ilgili DONATIM HİZMETİ veren, SAVUNMA SANAYİ İNŞAAT VE TİCARET Anonim Şirketidir.

c. SADAT AŞ paramiliter bir şirket değildir. Paralı askeri yoktur. Silahı, silahlı elemanı, birimi ve gücü yoktur

"SADAT suikastçi değildir"

d. SADAT A.Ş. Ülkemiz adına Dost ve müttefik ülkeler İÇİN SAVUNMA VE SAVUNMA SANAYİ ALANINDA HİZMET SEKTÖRÜNÜN oluşmasına öncülük etmek üzere kurulmuş bir şirkettir.


e. SADAT A.Ş. Rusya’nın özel kuvvetleri, ALFA Timleri veya başka özel askeri şirketleri ile her hangi bir ilişki içine girmemiştir. Bu tip oluşumlardan da Eğitim almaya ihtiyacı yoktur. Bu iddia, sizi kullananların, sizin vasıtanızla yaptıkları bir iftiradır.

f. SADAT Suikast eğitimi vermez. SADAT suikast girişimlerinin nasıl olabileceği ve bunlara karşı hizmet verdiği ülkelerin emniyet birimlerinin nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair Danışmanlık ve Eğitim hizmeti verir.


g. SADAT Suikastçı değildir. Size karşı da herhangi bir hukuk dışı işlem düşünmez, planlamaz ve yapmaz. Korkmayın. Gönlünüzü rahat tutun. Bizden size zarar gelmez. Ben ve ekibim kimseyi kandırmayız. Her şeyimiz açık ve nettir.

Ne yapıyorsak WEB Sitelerimizde Kamuoyumuzla paylaşırız.

h. “Biz eski dostuz” diyorsunuz. Sizinle ne zaman Dost olduk bilemiyorum. Külliyede görevli iken, milli ve manevi değerlerinizin yüksekliğini ileri sürerek, görüşme taleplerinde bulunmuştunuz.

Taleplerinizi kabul etmememin, ne kadar isabetli olduğunu bu gün daha iyi anlıyorum. Sizin gibi bir mafya elemanı ile benim ne alakam olabilir.

i. Prof. Dr. Nevzat Tarhan Ülkemizin yetiştirdiği ender değerlerden biridir. Dostluğumuz 28 Şubat 1997 sürecinde başlamıştır.

Devleti ve milleti için çalışan bir insandır. İslâm Ülkelerinin birliği istikametinde aynı düşünceleri paylaşırız. Ancak SADAT çalışmaları ile ilgili aktif bir faaliyeti olmamıştır.

Yabancılara kendinizi kullandırmayın. Bir an önce ülkenize dönün.

Suçunuz varsa cezasını Ülkenizde çekin.

Adnan Tanrıverdi
Em. Tuğg.
SADAT A.Ş. Kurucu Başkanı