Abone Ol

Sadakatsiz'den Masum Ve Güzel'e Flaş Transfer

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'den geçtiğimiz haftalarda ayrılan usta oyuncu, Avşar Film imzalı Masum ve Güzel'e transfer oldu.

Sadakatsiz'den Masum Ve Güzel'e Flaş Transfer

Avşar Film’in yeni dizisi ‘Masum ve Güzel’in Bursa’daki yetimhane sahnesinin çekimleri tamamlandı ve İstanbul sahnelerine geçildi. Aytaç Çiçek’in yönettiği diziyi Burcu Över ve ekibi kaleme alıyor.

Sude Zülal Güler ve Bahar Şahin’in hayat verdiği Yaren ve Eda adlı yetimhanede büyümüş iki genç kızın hayata tutunma hikayesini beyazcama taşıyacak olan dizide uzun süredir baba ve amca karakterlerini kimin oynayacağı merak konusuydu.

Rollerin sahibi belli oldu. ‘Masum ve Güzel’de Yaren’in (Sude Zülal Güler) babasına ‘Sadakatsiz’ dizisinden ayrılan Burak Sergen hayat verecek. Sergen’in kardeşini ise başarılı oyuncu Ertuğrul Postoğlu oynayacak.

Dizide Yaren’in partneri Kanat’ı Doğan Bayraktar, Eda’nın (Bahar Şahin) partneri Cem’i Yalçın Hafızoğlu canlandırıyor. Ünlü oyuncu Erkan Meriç Fırat’a, Ahu Sungur Fırat’ın annesine, Mine Tugay onun eltisi Neval’e, Aslı Sümen Ayşegül’e, Ülkü Hilal Çiftçi Defne’ye, Nazan Diper Hacer’e, Aslı Samat Hacer’in kızı Nil’e, Gamze Demirbilek Sevim’e, Sevinç Kumaş ise Banu’ya hayat veriyor.

Masum ve Güzel dizisinin Kanal D’de yayınlanması bekleniyor.