Abone Ol

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Aldatmadım ama aldatıldım

‘Sadakatsiz’ dizisinin başrollerinden Melis Sezen, “Bir kadın olarak gurur duyarak söylüyorum ki, dizide kadınların hiçbir zaman ‘değersiz’ konumunda olmadığını ve olmayacağını anlatıyoruz” dedi.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Aldatmadım ama aldatıldım

Kanal D’nin iddialı dizisi ‘Sadakatsiz’le ekrana dönen oyuncu Melis Sözen diziyi  hayatını ve projelerini Milliyet gazetesinden Senem Aydın'a anlattı.

Eminim ki birçok kişi bu hikayede kendinden parçalar bulacak, empati yapabilecek diyen Melis Sözen bu röportajda kendisinin de aldatıldığını itiraf etti: Hiç aldatmadım ama aldatıldım, hem de birkaç kez..

Sadakatsiz dizisinde bizi neler bekliyor sorusuna ise şöyle cevap verdi:

Sadakatsiz’de hayatta çok fazla karşılaştığımız, maalesef ki çok gerçek bir konuyu işliyoruz. Aldatılmak ve aldatmak. Fakat asıl anlattığımız şey bu değil. Bu sadece bir fitil. Asıl hikaye fitil ateşlendikten sonra başlıyor.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen: Aldatmadım ama aldatıldım - Resim: 1

Aldatılan kişinin neler hissettiği, hayatının gerçeklerinin altüst olmasıyla neler yapabileceği, aldatma olayının hemen arkasından hissedilen değersizlik duygusunu yıkıp aslında ne kadar güçlü olabileceği, sadece o kişi için değil, herkes açısından ne kadar zor, kompleks duyguların yaşanabildiği anlatılıyor.

Özellikle bir kadın olarak gurur duyarak söylüyorum ki, kadınların hiçbir zaman ‘değersiz’ konumunda olmadığını ve olmayacağını anlatıyoruz. Eminim ki birçok kişi bu hikayede kendinden parçalar bulacak, empati yapabilecek...

röportajın devamı için tıklayınız