Abone Ol

Sacit Aslan evinin önünde saldırıya uğradı

Sacit Aslan sosyal medyadan yaptığı paylaşımla evinin kapısının önünde saldırıya uğradığını açıkladı.

Sacit Aslan evinin önünde saldırıya uğradı

Sacit Aslan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, evinin kapısının önünde saldırıya uğradığını açıkladı.

Sacit Aslan, Instagram hesabında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Az önce, evimin kapısının önünde fiziki saldırıya uğradım... Polis çağırdım, ifade vermemi ve şikayetçi olmamı istediler, bende gerekeni yapıyorum. Kalleşce ve kahpece yapılan bu olayın 2 faili ve 2 araba var, ancak bilmedikleri şey evimin dört tarafında olan Sony kameraların eşkallerini ve araba plakalarını yarın savcılığa vereceğim kolundan kopardığım bilekliği dolayısıyla parmak izide elimde... Şu anda sağlığım gayet iyi beni merak etmeyin."

SACİT ASLAN KİMDİR?

Sacit Aslan, 1953 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Babası ünlü gazinocu Fahrettin Aslan, annesi ise Zülfiye Necla Girayer'dır. Anne ve babası 1962 yılında boşandı.

Annesi Necla Hanım'ın ilk evliliğinden olan Atilla adında bir abisi ve kendi babasından kardeşi olan Selçuk (d.1959) adında bir kardeşi vardır. Babasının son evliliği Arzu Aslan'dan olan Mehmet Aslan (d.1980) adında bir kardeşi daha vardır. Sacit Aslan'ın 1977 yılında evlendi, 1991 yılında boşandı. 14 sene süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı vardır. Sacit Aslan, 1991 yılında Yasemin Kutsi ile ikinci evliliğini yaptı.