Abone Ol

Saç ektiren ünlü erkekler kimler?

Saçları dökülen ve seyrekleşen ünlü erkekler çareyi saç ektirme ve kaynak yaptırmakta buldular.

Saç ektiren ünlü erkekler kimler?

Çareyi saç ektirmekte buldularsa da bunu sır gibi sakladılar

SAÇ EKTİRMEK AYIP MI?
TAMER KARADAĞLI: Ünlü oyuncunun bir dönem yaşadığı sıkıntılardan dolayı saçları dökülmüştü. Hemen saç ektiren ünlü oyuncu; "3 sene önce saç ektirdim ve bunu hiç gizlemedim. Ayıp mı saç ektirmek? Görüntümden de son derece memnunum" dedi.

KAYNAK YAPTIRDI
YALIN: Fotoğraflarda kötü çıktığını belirterek, saçlarının dökülmesi üzerine çok üzülen genç şarkıcı, çareyi kaynak yaptırmakta buldu. Yalın'ın şimdiki saçları çok gür ve sağlıklı görünüyor.

GİZLİ YOLLA
MUSTAFA SANDAL: Daha önce cildine bazı operasyonlar uygulatan, göğüs kıllarını epilasyonla aldıran ünlü popçu, saçları dökülüp alın kısmı iyice açılınca gizlice saç ektirerek bu kusurunu da örtmüştü.

CİHAN ÜNAL: Geçtiğimiz yıllarda azalan saçlarına saç ektiren Ünal, eski formuna döndü. Usta oyuncu bu haliyle delikanlılara taş çıkaracak kadar genç ve dinamik görünüyor.

GÖKHAN ÖZEN: Genç şarkıcı yaşına rağmen bir dönem yaşadığı sıkıntılardan kaynaklı olarak saç dökülmesiyle karşı karşıya kaldı. Gizlice saç ektiren Özen'in bu küçük operasyonu basına hiç yansımadı.

MÜSLÜM GÜRSES: Son derece gür ve sağlıklı saçlarını yıllar önce kaybeden ünlü sanatçı Müslüm Gürses, çözümü saç protezi yaptırmakta buldu. Peruklar özel olarak gerekli bölgelere yapılıyor. Fiyatlarıysa 500 ile 2 bin TL arasında değişiyor.

İLK O BAŞLATTI
COŞKUN SABAH: Sanatçılar arasında saç ektirme modasını ilk başlatan kişi ünlü ud-i sanatçı Coşkun Sabah oldu. 20 yıl önce kendi kafasına saç ektiren Coşkun Sabah daha sonra bu işi ticarete döktü. Bu işte gelecek gören ünlü sanatçı, Etiler'de bir klinik açıp, yıllarca bu işin patronluğunu sürdürdü.

BAŞLARINA TOZ SERPEN ÜNLÜLER
Yıllar önce, yurt dışına çekimlere gittiği günlerde Toppik isimli ürünü görüp Türkiye'ye getirten Acun Ilıcalı, saçlardaki seyrekleşmeyi örten bu tozu kendi saçlarına da uyguluyor. Ürün saçı dolgun gösterdiği için psikolojik olarak da bir rahatlama sağlıyor. Bu ürünü kullanan ünlüler arasında Alişan, Berdan Mardini, Ali Sunal, Gökhan Özen, Hakan Yılmaz, Mustafa Denizli, Gülşen de bulunuyor.

Bugün