Abone Ol

Sabancı çiftini hastanede ziyaret eden Güler Sabancı'dan açıklama

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında yaralandı. Sabancı ailesinden Güler Sabancı, ziyaret sonrası hastaneden ayrılacağı esnada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sabancı çiftini hastanede ziyaret eden Güler Sabancı'dan açıklama

Yunanistan'ın Leros Adasında önceki gün tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın  tedavileri devam ediyor. Sabancı çiftini dün olduğu gibi bugün de birçok aile üyesi ve yakını ziyarete geldi. Güler Sabancı ve Sema Doğan hastaneye gelerek ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası hastaneden ayrıldığı esnada Güler Sabancı'ya gazetecilerin sağlık durumları nasıl şeklinde sorusuna Güler Sabancı "Çok şükür" şeklinde cevap verdi.

Ne olmuştu?

Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi.

Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yunan Sahil Güvenliği, Sabancı çiftinin kazasıyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü duyurdu.

Kazanın ardından Leros'ta ameliyat edilerek dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İstanbul’daki Amerikan Hastanesi’ne sevk edilen Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavisi sürüyor.