Abone Ol

Şaban Vatan'dan flaş Müge Anlı iddiası: ATV yönetiminden telefon geldi

Giresun Eynesil'de şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, atv'nin üst düzey bir yöneticisinin gizemli suç ve kayıp insan hikayelerini ekrana taşıyan Müge Anlı'yı arayıp Rabia Naz olayının üzerine gitmemesi için direktif verdiğini ileri sürdü

Şaban Vatan'dan flaş Müge Anlı iddiası: ATV yönetiminden telefon geldi

Rabia Naz Vatan, 13 Nisan 2018’de, Eynesil’e bağlı Gümüşçay Mahallesi’ndeki evlerinin önünde yaralı bulunmuş olay yerine gelen sağlık ekibince hastaneye kaldırılan Rabia hayatını kaybetmişti.

12 yaşındaki Rabia’nın ölümü ailesini perişan ederken, akıllarda da sayısız soru işaretı bıraktı.

Aylardır kızının cinayete kurban gittiğini ve kızının ölümünden sorumlu olan kişi ya da kişilerin korunduğunu anlatmaya çalışan acılı baba Şaban Vatan, Yurt Gazetesi'nden Muzaffer Susamış’a konuştu.

Rabia Naz olayında Müge Anlı ve ekibinin olayı çözdük diyerek kendisine müjde verdiklerini belirten baba Şaban Vatan, “Şaban abi biz bu olayı çözdük dediler. Sonra bir telefon geldi. Görüştüğüm kişinin yüzü asıktı, ne olduysa apar topar geri döndüler. Müge Anlı bana, biz baskıya maruz kaldık. ATV’nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz açıklaması yaptı” dedi.

“ATV'NİN EN ÜSTÜNDEN TELEFON GELDİ, BİR ŞEY YAPAMIYORUZ" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak tarafından yönetilen ATV’yi hedef alan Şaban Vatan, ATV ekibinin savcılıkla iletişime geçtiği yönünde yalan söylediğini iddia etti. Vatan, "Savcı bana Müge Anlı'yla falan hiçbir şekilde bağlantı kurmadık, zaten dosya şüpheli ölüm dedi. Neden yalan konuştunuz? Ben daha sonra Müge Anlı hanımla irtibata geçtim. İtiraf etti. Biz bir baskıya maruz kaldık ATV'nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz dedi" diye konuştu.