Abone Ol

Sabah'tan cemaat medyasına: Takiyyeci alçaklar

Sabah gazetesi, Özgür Düşünce, Meydan ve Yarına Bakış gazetelerini suçladı. Sabaha göre; TSK'daki FETÖ'cü cuntanın gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin başarısız olmasından sonra Paralel Medya, takiyye yapmaya çalıştı.

Sabah'tan cemaat medyasına şok suçlama

İşte Sabah'ın o haberi:

Özgür Düşünce gazetesi, "Darbeyi lanetliyoruz" manşeti atarken, gazetenin yazarı Nazlı Ilıcak darbe girişimini "Cadı avı için fırsat mı" diye yorumladı. Gazete ayrıca, terörist başı Fetullah Gülen'in açıklamasını, "Bu tip iftiraları reddediyorum" başlığıyla vererek mağdur gösterdi.

Sabah'tan cemaat medyasına: Takiyyeci alçaklar - Resim: 1Sözcü'nün boğaz kesme yalanına soruşturma!

Yarına Bakış gazetesi manşetinde, "Halk demokrasiye sahip çıktı" derken, Gülen'in fotoğrafının altına "Darbe girişimini lanetliyorum" yazarak darbeyi başkalarının yaptığını ima etmeye çalıştı. Meydan gazetesi de dün "Darbe terörü" manşetini atarken, FETÖ lideri Gülen'in "Darbeyi lanetliyorum" sözlerine yer vermekten kaçınmadı.

Sabah'tan cemaat medyasına: Takiyyeci alçaklar - Resim: 2

"KÖKLERİNİ KAZIMALIYIZ"

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner terör örgütü savunuculuğu yapan bu gazeteler hakkında "Bu darbenin FETÖ'cü bir darbe olduğunu gizlemeye çalışmak Türk halkıyla alay etmektir. Bu gazeteler bunu yapmaya çalışıyor. Türkiye'de hala böyle gazetelerin olması büyük ayıptır. Gazeteleri çıkaranlar hala terörist başı Fetullah Gülen güzellemeleri yapıyor olması demokrasi adına kabul edilemez. Yargıda, askerde nasıl temizlik yapılıyorsa, medyadaki FETÖ'cülerde böyle temizlenmelidir. Onlar takiyyecidirler, bukalemun gibi renk değiştirirler. Biz onları çok iyi biliyoruz. Darbenin arkasında, darbenin başında olduklarını çok iyi biliyoruz. Darbe karşıtı sözler söylemelerinin bir anlamı yoktur. Darbe girişimi yapanlar kadar bu gazeteleri çıkaranlarda suçludur. Köklerini kazımalıyız" dedi.

Sabah'tan cemaat medyasına: Takiyyeci alçaklar - Resim: 3

"DAEŞ'İN YAYIN ORGANI YOKSA, FETÖ'NÜN DE OLMAMALI"

Gazeteci Cem Küçük ise paralel medya organlarının derhal kapatılması gerektiğini belirterek "Bunların takiyye konusunda ne kadar uzman olduğunu söylememe gerek yoktur. Kendilerini saklayabilmek için her türlü kılığa girerler. Her fetullahcı birer teröristtir, her fetullahcı yayın organı teröre hizmet ediyor demektir. Ekrem Dumanlı ile o gün o uçakları uçuran darbeci Pilotlar arasında hiçbir fark yoktur. Dostlar alışverişte görsün maksadıyla gazetecilik yapmanın bir anlamı yok. Bunlar gazeteci, öğretmen ya da akademisyen olması terörist olmadıklarını göstermez. DAEŞ'in nasıl yayın organı yoksa FETÖ'nünde yayın organı olmamalıdır. Bunlar Pensilvanya'daki zat için methi diyorlar. Onun uğrunda ölünce cennete gideceklerini inanıyorlar. Yoksa nasıl halka ateş edebilirler. Bu yayın organları derhal kapatılmalıdır" dedi.

Sabah'tan cemaat medyasına: Takiyyeci alçaklar - Resim: 4

SABAH