Abone Ol

Sabah yazarından İmamoğlu'na: Askıda fatura yapacağına, İSKİ ve İGDAŞ faturalarına zam yapma..

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, İmamoğlu'nun ihtiyaç sahibi ailelerin su ya da doğalgaz faturasını ödemek isteyenleri desteğe davet etmesine ilişkin olarak, Yahu "askıda fatura kampanyası" düzenleyeceğine İSKİ ve İGDAŞ faturalarına zam yapma'' dedi.

Askıda fatura yapacağına, İSKİ ve İGDAŞ faturalarına zam yapma

Salih Tuna, İBB'nin İSKİ hattını patlatıp ortalığı göle çevirdiğini ya da doğalgaz hattına kazma vurup yangın çıkarttığını belirterek, "Hazır "askıda fatura" demişken, "askıda başkan kampanyası" başlatsan diyorum... Her ay herhangi bir CHP'li belediye başkanlığı yapsın daha iyi yönetmezse ben bir şey bilmiyorum" diye yazdı.

Tuna'nın yazısının ilgili kısmı şöyle;

Ekrem Bey "Askıda fatura kampanyası" başlatmış.
Gülmeyin, şaka değil, gerçekten.
Yahu "askıda fatura kampanyası" düzenleyeceğine İSKİ ve İGDAŞ faturalarına zam yapma veya yandaş medyana daha az reklam veriver.

Zekatından fitresine kadar madem her şeyi milletten bekliyorsun sen ne iş yapacaksın? Paralel bilim kurulu kurmak ve 495 bin "sehven" beton dökmenin dışında.
Gelgelelim, iş yapınca da İSKİ hattını patlatıp ortalığı göle çeviriyorsun ya da doğalgaz hattına kazma vurup yangın çıkartıyorsun!

Hazır "askıda fatura" demişken, "askıda başkan kampanyası" başlatsan diyorum...
Her ay herhangi bir CHP'li belediye başkanlığı yapsın daha iyi yönetmezse ben bir şey bilmiyorum.

Yazının devamı için TIKLAYIN