Abone Ol

Sabah Yazarı Yürek Yemiş: Bakan Bey Spora En Büyük Zararı Siz Veriyorsunuz

Berat Albayrak'a yakın Sabah gazetesinin yazarlarından Hıncal Uluç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu hedef aldı. Uluç Kasapoğlu'nun spor basınıyla yaptığı toplantıda söylediği "Kimsenin Türk futbolunun imajına zarar vermeye hakkı yok" sözlerine tepki gösterdi.

Sabah Yazarı Yürek Yemiş: Bakan Bey En Büyük Zararı Siz Veriyorsunuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifa ederek ortadan kaybolan damadı Berat Albayrak'a yakın Sabah gazetesi Erdoğan'ın Bakanlarına saldırmaya devam ediyor.

Bu kez de Sabah yazarı Hıncal Uluç, Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu hedef aldı.

Hıncal Uluç Bakan Kasapoğlu'nun Spor gazetecilerine söylediği "Kimsenin Türk futbolunun imajına zarar vermeye hakkı yok" sözlerine tepki gösterdiği yazısında, "Sayın Bakan, "Kimsenin Türk futboluna zarar vermeye hakkı yok" diyorsunuz ama, ne yazık ki siz, Türk futbolunun nerdeyse sıfıra inen imajına en büyük zararı veriyorsunuz."dedi.

Hıncal Uluç'un yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Özerk Türkiye Futbol Federasyonu" üzerinde yasal "idari vesayet" hakkınız ve göreviniz varken, yani devlet adına, millet adına, yani kamu adına "gözetim ve denetim" yetki ve sorumluluğunuz varken, sahalarımızda olan tüm rezillik, iğrençlik ve ayıplara göz yuman, artık hemen her gazetede ayyuka çıkan futbolcu sahtekârlıklarını hiç ama hiçbir şey yapmadan seyreden Nihat Özdemir Federasyonu'nu siz de sadece seyrediyorsunuz."

Süper Lig'in "Süper Sahtekârlar Ligi"ne döndüğünü ifade eden Hıncal Uluç, "Türk futbolunun imajı sıfır Sayın Bakanım.. Daha düne kadar, "Dünyanın en önemli derbileri" arasında adı ilk sıralarda geçen "Fener-Galatasaray" maçı bile, hem de bu pandemi döneminde ilgi uyandırmadı.

Dünyadan talip olan çıkmadı, ki bizim yayıncı kuruluş Bein dünyada pek çok ülkede spor yayını yapıyor..

Neden?. Çünkü bu Süper Sahtekârlar Ligi'nde artık futbol oynanmıyor. Oy-nan-mı-yor!." diye yazdı

Yazının tamamı için tıklayın...