Abone Ol

Sabah yazarı: Washington Post'un Sıla haberi Türkiye'ye yeni kumpas

Sıla ile Ahmet Kural'ın dayak davası geçen gün ABD gazetelerinden Washington Post'a da haber olmuştu. Sabah yazarı Ömer Karahan, "şer ittifakı" diyerek perde arkasında farklı hesaplar olduğunu öne sürdü.

Sabah yazarı: Washington Post'un Sıla haberi Türkiye'ye yeni kumpas

Sabah yazarı Ömer Karahan şarkıcı Sıla hakkında Washington Post gazetesinde çıkan haberi şer ittifakının hazırladığı bir kumpasın ürünü olarak nitelendirdi ve Sıla'ya sert sözlerle yüklendi.

İşte o yazıdaki bir bölüm:

Her fırsatta Türkiye'yi karalamak için pusuya yatan son yayın; Washington Post gazetesi oldu! Ülkemizi vurmak için bu kez Sıla-Ahmet Kural davasını seçtiler. Etkiyi artırmak için de tetiğe basma görevi içimizden birisine verildi: O isim Zeynep Karataş oldu. Karataş, Washington Post'ta kargaları bile güldürecek deli seçması bir makaleye imza attı.

Neymiş; Sıla davası göstermiş ki, Türk hükümeti kadına şiddeti normalleştiriyor, SABAH Gazetesi de bu işe çanak tutuyormuş. Amaç belli; Sıla olayı üzerinden algı oluşturmak, Türkiye'yi değersizleştirmek, yabancı kamuoyu önünde 'kadın hakları konusunda duyarsız bir ülke' gibi gösterip Türk adalet sistemini yabancı kamuoyuna şikayet etmek.

Yazının devamını okumak için tıklayın