Abone Ol

Sabah yazarı meslektaşlarını hedef aldı: Babıali'nin zevzek tayfası!

İktidara yakın Sabah yazarı Engin Ardıç, Cumhurbaşkanlığı seçimine 3 yıl kaldığını belirterek, "Fakat bu basında bazı kişiler Tayyip Erdoğan'ın seçimi gerçekten kaybedebileceğine inanır görünüyorlar ki, asıl eğlence kaynağı bu'' ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı meslektaşlarını hedef aldı: Babıali'nin zevzek tayfası!

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, CHP yönetiminin kurultayda delegenin onaylamadığı bazı izimler için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanlığını yapacağını belirterek, "Ünal Çeviköz'ü "dış ilişkilerden sorumlu başdanışman" yapacak. Dış ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı koltuğu da boş kalacak.

Böylece eski hamam, eski tas ve eski tellaklar yerli yerinde... Eh, hamam müşterisi de yerli yerinde... Zevkle keseleniyor... Sabun da sürdürüyor... Kemal Bey Ünal'ı çok mu seviyor? Kanı mı kaynamış? Sakın "okyanus ötesi öyle istediği için" olmasın?" diye yazdı.

Ardıç yazısında, ''Gene bir "mızıkçılık" yapması beklenen Meral Akşener...
Bu sefer denklemde Kılıçdaroğlu'nun dostu Selahattin Demirtaş yok.
Bütün bu isimler üzerine "spekülasyon" yapan ve ekmeklerini bundan çıkaran gazeteciler, sanki Tayyip Erdoğan yeniden adaylığını koymayacakmış ya da bitmiş tükenmiş mahvolmuş gibi davranıyorlar. Şimdi bir de "sürpriz" aday öne sürdüler: Cem Uzan. Aman ne iyi olur'' ifadelerini kullandı.

Dolunay Partisi genel başkanı Sayın Serdar Okuyucu yarıştan çekildiğine göre...
Fakat kimsenin dikkate almadığı esaslı bir adayımız daha var:

Bütün seçimlerin "standart" adayı Doğu Perinçek!

Babıali'nin zevzek tayfasının onun üzerine de kalem oynatmasını, hatta "muhtemel oy oranı" falan uydurmasını da isteriz ve bekleriz doğrusu... Kambersiz düğün kalmasın.

Engin Ardıç, cumhurbaşkanlığı seçimine 3 yıl kaldığını belirterek, "Fakat bu basında bazı kişiler Tayyip Erdoğan'ın seçimi gerçekten kaybedebileceğine inanır görünüyorlar ki, asıl eğlence kaynağı bu.

Onları bekleyen bir soğuk duştur, eh, her hamamın da bir soğukluk bölümü vardır." ifadelerini kullandı.

Yazının devamı için TIKLAYIN