Abone Ol

Sabah yazarı Mahmut Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf yayınladı

Sabah yazarı Mahmut Övür, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir yatta gizlice Abdullah Gül'le görüştüğü iddiasını sürdürdü. Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu ileri sürdüğü bir fotoğraf yayınladı.

Kılıçdaroğlu'nun gizli yat görüşmesinin fotoğrafı deyip paylaştı

Sabah yazarı Mahmut Övür, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün İstanbul seçimlerini gizli bir yatta konuştuğunu yazmıştı. Bu iddiasını sürdüren Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı okurlarıyla paylaştı.

Mahmut Övür, "İşte Kılıçdaroğlu'nun gizli yat görüşmesinin fotoğrafı" başlığıyla yayımlanan yazısında şu ifadeleri kullandı:

"DAHA DA İLGİNÇ HALE GELDİ"

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Kalamış Marina'da bir yatta gizli buluşmasıyla ilgili soru işaretleri devam ediyor. Yerel seçim sonrasının en hareketli günlerinde Ankara'dan İstanbul'a sadece bir saatliğine gelen Kılıçdaroğlu'nun Kalamış Marina'da bir yata gitmesi, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konusuydu. Konu doğal olarak Kılıçdaroğlu'nun eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüştüğü iddiasıyla daha da ilginç hale geldi ve tartışıldı."

Kılıçdaroğlu'nun suskunluğunun devam ettiğini vurgulayan Övür, Gül'ün Ofisi iddiayı yalanlamakla yetindiğini belirtti. "Bir önceki yazımda açıkça ve ısrarla şu soruyu sormuştum; Türkiye'nin ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kimin yatına bindi?" diyen Övür şöyle devam etti:

Sabah yazarı Mahmut Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf yayınladı - Resim: 1

"YATIN SAHİBİ TİVNİKLİ AİLESİ"

"Acaba bu yat eski Cumhurbaşkanı Gül'e yakınlığıyla bilinen bir iş adamına ait olabilir mi? Yazıda belirttiğim gibi Gül'le özel görüşme ihtimalini yatın sahipleri daha da güçlendiriyor. Güçlendiriyor, çünkü yatın sahibi bir süre önce vefat eden ünlü iş adamı Abdullah Tivnikli ailesi. Büyük olasılıkla oğlu işin başında ve bu ilişki onunla kurulmuş. Bırakın yatın içinde kimlerle gizli görüşme yaptığını, eski Cumhurbaşkanı Gül'e de yakınlığıyla bilinen Tivnikli ailesine ait Yannina isimli yatta CHP Genel Başkanı Kılıçardaroğlu'nun ne işi var?"

"VATANDAŞ KARE KARE GÖRÜNTÜLEDİ"

"Şimdi gelelim yatın görüntülerine..." diyen Övür şu şekilde devam etti:

"Kılıçdaroğlu, o yata gidişini sadece kamuoyundan veya CHP yönetiminden değil korumalarından bile sır gibi sakladı, ama iletişim araçlarının geliştiği günümüzde vatandaştan saklayamadı. Vatandaş onun kimseye haber vermeden İstanbul Kalamış Marina'daki yata gidişini kare kare görüntüledi."

Sabah yazarı Mahmut Övür, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf yayınladı - Resim: 2

"Bu fotoğraflar Kılıçdaroğlu'nun o yata gittiğinin somut kanıtı. Şimdi kamuoyuna o yata neden gittiğini açıklama sırası Kılıçdaroğlu'nda. Deniz polisine ya da İstanbul polisine haber vermeden, güvenliğini bile hiçe sayarak o yata neden gittiğini toplumu ikna edecek biçimde anlatmalı. Herhalde CHP Genel Başkanı, Ankara'dan İstanbul'a bir saatliğine sadece deniz havası almak için gelmedi. Cevabı merakla bekliyoruz."