Abone Ol

Salih Memecan Sabah'tan neden kovuldu?

Sabah gazetesinin Salih Memecan ile yollarını ayırdığı haberleriyle ilgili, Salih Memecan açıklama yaptı.

Salih Memecan Sabah'tan neden kovuldu?

İşte Sabah gazetesinin Salih Memecan ile ilgili o haberi...

1989 yılından bu yana çizgileriyle Sabah gazetesine renk katan Salih Memecan, bazı haber sitelerinde yeralan “ayrılık” haberleriyle ilgili olarak Sabah.com.tr’ye bir açıklama yaptı. 26 yıldır aralıksız çizdiği Sabah gazetesinden kendi isteği ile emekli olduğunun altını çizen Memecan, bundan sonra gündemle ilişkin karikatürler çizmeyeceğini, Limon ve Zeytin karakterlerinin ise Sabah’ta yeralmaya devam edeceğini söyledi.

26 yıldır çizgileriyle Sabah gazetesine renk katan Salih Memecan, bazı haber sitelerinde yeralan "ayrılık" haberleriyle ilgili olarak Sabah.com.tr'ye bir açıklama yaptı. 1989 yılından bu yana aralıksız çizdiği Sabah gazetesinden kendi isteği ile emekli olduğunun altını çizen Memecan, bundan sonra gündemle ilişkin karikatürler çizmeyeceğini, Limon ve Zeytin karakterlerinin ise Sabah'ta yeralmaya devam edeceğini söyledi.

EMEKLİ OLDUM AMA LİMON VE ZEYTİN SABAH'TA YER ALMAYA DEVAM EDECEK

"Ayrılık" haberleriyle ilgili olarak Sabah.com.tr'ye konuşan Salih Memecan şu açıklamayı yaptı

"1989 Mart ayından bu yana çalışmakta olduğum Sabah gazetesinden kendi isteğimle emekli oldum. Sabah'ta gündeme ilişkin karikatürler çizmeyeceğim. Tam 25 yıldır yayınlanan Limon ve Zeytin karikatürleri bundan böyle Sabah'ta yayınlanmaya devam edecek. "