Abone Ol

Sabah Başyazarı Mehmet Barlas: 6'lı Masanın Anlam Kazanması İçin Erdoğan'ın...

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, yazısında 6'lı masa hakkında ilginç önerilerde bulundu. İşte 6'lı masa için tavsiyeler...

Sabah Başyazarı Mehmet Barlas: 6'lı Masanın Anlam Kazanması İçin Erdoğan'ın...

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, "Bu masanın bir anlam kazanması için çözüm önerim var: 'Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye'ye kazandırdığı eserler bir liste halinde çıkarılmalı, bunların maketi yapılmalı." görüşünü savundu. 

Barlas yazısında, "Türk siyasetinde eksik olan şey, iktidara alternatif üretecek bir muhalefetin yokluğudur. Dikkatle izlediğimiz kadarıyla 6 kişinin etrafında toplandığı yuvarlak masa, siyaseten hiçbir şey ifade etmiyor. Bu masanın bir anlam kazanması için çözüm önerim var: "Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye'ye kazandırdığı eserler bir liste halinde çıkarılmalı, bunların maketi yapılmalı. Aklıma gelenler şunlar: Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray ve Avrasya Tüneli gibi denizaltı geçitleri, yeni havalimanları, şehir hastaneleri, adalet sarayları, hızlı trenler, otoyollar, fabrikalar, savunma sanayiindeki yerli ürünler, santraller, barajlar. Tabii bu listeyi daha çok uzatmak mümkün." ifadesini kullandı.