Abone Ol

Saba Tümer: Orgazm olarak doğuracağım

Erkek camiası olduğunu söylediği medyada dişiliğini unuttuğunu ifade eden Saba Tümer, bunu yeniden kazanmak için eğitimler alıyor.

Saba Tümer: Orgazm olarak doğuracağım

Saba Tümer, Milliyet'ten Songül Hatısaru'ya verdiği röportajda medyada var olabilmek için dişiliğini unuttuğunu söyledi.

Saba Tümer bu yüzden dişi enerjisini yükseltmek için seminerlere gittiğini açıkladı:

ADAMA ADAMLIĞINI HİSSETTİRİYORUM ARTIK

"İçimdeki dişi ile erili evlendirme seminerleri bunlar. Eğitildim, adama adamlığını hissettiriyorum artık.

ÇOCUĞUMU ORGAZM OLARAK DOĞURACAĞIM

Ben arı değilim, çocuğun baba figürü olmalı, erkek sahip çıkmalı çocuğa. Bir de gereğinden fazla sorumluluk sahibiyim. Çocuk büyük sorumluluk, bu sorumluluğu almayı bana hissettirecek bir adam da çıkmadı karşıma.

Kadın, erkek ve çocuğun ilişkisi daha döllenme anında başlıyor. Son gittiğim öğretide orgazm doğumu öğrendim. Bu doğum diyor ki: Dünyaya acı çekerek, ağlayarak geliyoruz ve bütün hayat da öyle geçiyor. Hayat öyle bir şey değil ki diyor, kadın orgazm olarak çocuğunu doğuruyor.

SABA TÜMER FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Doğurursam ben de böyle bir doğum istiyorum. Mutlu bir çocuk getirmek istiyorum dünyaya. Orgazm doğumda, çocuğun plesentası 48 saat kesilmiyor. Baba ve anne çocuğa o sevgiyi vermeye devam ediyorlar, ayrılmıyorlar.

İÇİMDE UYUYAN DİŞİLİĞİ UYANDIRDI

En son yani beş altı ay önce yaşadığım birliktelik çok farklı ve özeldi. İlk defa bu kadar eril birisi hayatıma girdi. Tam erkek enerjisi, bana olması gereken şeydi. İçimde uyuyan dişiyi uyandırdı.

Bir baktım ben sonsuz bir itaat içindeyim, bayağı terbiye ediliyorum. Çok iyi geldi gerçekten, hayatımın en güzel, en keyif aldığım, bana en çok şeyi öğreten birlikteliğimdi"