Abone Ol

Rüzgar'ın ameliyatı nasıl oldu? İşte detayları...

Cerrah Serdar Nasır, cinsiyet değiştirmenin zorluklarını, maliyetini merak edilen tüm soruları yanıtladı..

Rüzgar'ın ameliyatı nasıl oldu? İşte detayları...

Nil Erkoçlar’ın cinsiyet değiştirip erkek olmasından sonra herkesin aklına aynı sorular geldi. Cinsiyet değiştirme ameliyatınin maliyeti ne kadar? Cinsiyet değiştiren kişi yeni cinsiyetinde cinsel ilişkiden zevk alıyor mu? Penis nasıl yapılıyor? Sertleşme sorunu oluyor mu?

İŞTE RÜZGAR ERKOÇLAR FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Habertürk’ten Kürşad Oğuz’a konuşan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Serdar Nasır, tüm bu sorulara ve daha fazlasına yanıt verdi.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Serdar Nasır, 1 yıl önce Türkiye’de ikinci yüz naklini Cengiz Gül’e yapan isim. Bu, işin su yüzündeki kısmı. Diğer kısmında ise cinsiyet değiştirme operasyonları var.

İşte o röportajın bir kısmı;

Ameliyatların detayına geçelim mi?
Kadından erkeğe dönüştürme zor ameliyat çünkü mikrocerrahi söz konusu. Penis gibi üç boyutlu bir organ yapıyoruz. Dünyada en sık yapılan, kolun iç yüzünden alınan deriyle penisi oluşturmak. Ama bu sadece yumuşak doku olduğu için, cinsel ilişkide ereksiyon halindeki sertliği sağlamak amacıyla içine bir de protez koymamız lazım.

Çubuk mu?
Mutluluk çubuğu. Bir başka metot da Nil (Rüzgâr) Erkoçlar’a yapılan.

Ona kemikten yapılmış.
Kaval kemiğinden yapılıyor. Bacağın yüzeyinden deri dokusu alınıyor, içerisine kemik dokusu konuyor. O zaman mutluluk çubuğuna gerek kalmıyor. Ancak ikisinden de hastaların sıkıntısı var. Özellikle kolda olduğu zaman, yavaş yavaş da bu ameliyatlar bilindiği için bir ipucu oluyor çevredeki insanlara. “Cinsiyet mi değiştirdi” diye düşünüyorlar. Ben yeni bir metoda başladım. Koltuk altından yapıyorum. Sadece çizgi şeklinde kalıyor iz. Sonra mutluluk çubuğu koyuyoruz.

Kemikten yapılan sürekli sert vaziyette mi duruyor?
Tabii. Onu iç çamaşırının içine sokuyor.

Yani 14-15 santim halinde öyle duruyor mu?
Aynen öyle.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nil Erkoçlar asker rolünde! İşte o görüntüler.. VİDEO

NİL ERKOÇLAR İLK KEZ KONUŞTU! İŞTE O AÇIKLAMALARI!

NİL ERKOÇLAR FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ