Abone Ol

Ruslar'ın çılgın gecesi! Antalya'da nasıl dağıttılar?

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bulunan Club Kemer Aura tarafından düzenlenen `Rus Kulüpleri Festival Haftası' başladı.

Ruslar'ın çılgın gecesi! Antalya'da nasıl dağıttılar?

Mart ayında Moskova'da bulunan `We Are Family' adlı gece kulübünde düzenlediği partiyle Rusya'da tanıtımını yapan Club Kemer Aura, sezonun açılış partilerini Ruslar'la yapıyor. 9 Mayıs'a kadar devam edecek açılış partileri için Rusya'dan Kemer'e 500 kişilik turist kafilesi getirildi. Kulübün tamamına yakınının bu özel grupla dolduğu geceye, yine Rusya'dan 24 kişilik özel şov grubu, 15 Rus- Ukraynalı fotomodel, modacı ve 27 dansçı ile Rusya ve Ukrayna'nın gazete, dergi, televizyon, internet siteleri temsilcileri katıldı.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN!

Gecenin açılışında şov gruplarının dans gösterileri büyük ilgi topladı. Gösterilerin ardından patlayan konfetiler eşliğinde sahneye Rusya'nın ünlü gece kulüplerinde gösteriler yapan Go- Go dansçıları çıktı. Dansçıların barların üzerinde üstsüz yaptığı gösteriler, ilgiyle izlendi. Moskova'daki çılgın eğlencelerini Kemer'e taşıyan şov grupları, sabahın ilk ışıklarına kadar erotik şovlar sergiledi.

9 Mayıs'ta sona erecek `Rus Kulüpleri Festivali'nin ardından kulüpte sezon boyunca aralarında `Timati' ve `Smash' gibi Rus grupları ve şarkıcıların yer alacağı konserler verilecek.

Vatan