Abone Ol

Ruslar Seferberlikten Kaçıyor: Türkiye'ye Uçak Biletleri 50 Bine Yükseldi

Putin’in kısmi seferberlik ilan etti. Putin'in açıklamasına kadar 30 bin TL'ye çıkan Moskova-İstanbul uçak bilet fiyatları son gelen bilgiye göre 50 bin TL'ye kadar çıktı.

Ruslar Seferberlikten Kaçıyor: Türkiye'ye Uçak Biletleri 50 Bine Yükseldi

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Rusya’da genel seferberlik ilan edileceğinin dedikodularının ortaya çıkmasının ardından dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya başladı. Tüm bu iddia ve gelişmelerin ardından dünyanın gözü Rusya’dan gelecek açıklamalara çevrilmişti. Putin'den dünyanın beklediği açıklama gelirken Rusya'da askerlik eğitimi alan gençlerin orduya çağrılacağı öğrenildi. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, çağrılacak yedek askerlerle ilgili açıklama yaptı. İşte tüm ayrıntılar...

UÇAK BİLETLERİ 50 BİN TL'YE KADAR YÜKSELDİ

Yoğun talep nedeniyle 30 bin TL'ye kadar çıkan Moskova-İstanbul uçak biletleri son gelen bilgiye göre 50 bin TL'ye kadar yükseldi.

DÜNYADAN AÇIKLAMALAR

İngiltere, Rusya'nın hamlesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Putin'in tehditleri ciddiye alınmalı" dedi.

Çin Dışişleri Bakanlığı ise Putin'in nükleer savaş tehdidiyle ilgili açıklama yaparak "Çin tüm tarafları diyaloğa ve müzakereye, tarafların güvenlik endişelerini görüşmeye çağrıyor" dedi.