Abone Ol

Ruslana seksi sahne şovuyla büyüledi!

Rusla'nın sahne aldığı gece sahnenin önünden ayrılmayarak sürekli dans eden Rus kadın hayranların şıklıkları da dikkat çekti.

Ruslana seksi sahne şovuyla büyüledi!

 RUSLANA SEKSİ RESİMLERİ FOTO GALERİ!


İstanbul’da 2004 yılında yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nın birincisi olan ve Rusya’da da çok sevilen Ukraynalı şarkıcı Ruslana, önceki akşam KKTC’de bir konser verdi. Merit Crystal Cove Hotel’de konaklayan ve çoğunluğu Rus olan yaklaşık bin misafir, Ruslana konseriyle kendisinden geçti.
Merit Crystal Cove Hotel iskelesinde önceki akşam düzenlenen Ruslana konseri, oteldeki misafirlerin büyük ilgisini çekti. Türkiye’yi ve Kuzey Kıbrıs’ı çok sevdiğini Türkçe olarak söyleyen Ruslana, büyük alkış aldı. Enerjisi, dansçıları ve kostümleriyle büyük ilgi gören güzel şarkıcı, hareketli parçalarıyla konukların bir dakika bile yerinde durmasına izin vermedi. Özellikle sahnenin önünden ayrılmayarak sürekli dans eden Rus kadın hayranların şıklıkları dikkat çekti.

SİZE NİNNİ OLSUN
Texas Hold’em Turnuvası kapsamında ağırlıklı olarak Rus misafirleri konuk eden Merit Crystal Cove Hotel’de gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen güzel şarkıcı, seyircilerle kurduğu diyaloglarla onları da şovuna dahil etti. Zaman zaman Türkçe konuşarak Türk misafirlere de hitap eden Ruslana, sahnede samimi bir ortam yakaladı. Hem tatil, hem de konser vermek için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta tekrar bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ruslana, kendisini davet edenlere teşekkür ederek son şarkısını "Size ninni olsun, iyi geceler" diyerek söyledi ve konserini sonlandırdı.

Sözcü