Abone Ol

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi

ANTALYA'nın Kemer İlçesine tatil için gelen Rus turistler, ilçeye bu yıl Rus turist akını olacağını söyledi. Hava sıcaklığının 18, deniz suyu sıcaklığının 17 derece olduğu Kemer'e tatile gelen Rus turistler denize girip eğlendi.

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi

Ülkelerindeki dondurucu soğuğun etkili olduğunu belirten tatilciler, Kemer'de güneşli havanın tadını çıkardı. Turistler denizde yüzüp sahilde güneşlendi. Rusya'nın Yekaterinburg kentinden 4 günlüğüne Kemer'e gelen 41 yaşındaki Marina Zametina, "17'nci kez Türkiye'ye geliyorum. Türkiye'yi çok seviyorum.

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi - Resim: 1

Bu yıl Türkiye'ye çok fazla Rus turist geleceğini düşünüyorum. Burada servis çok iyi ve burayı seviyoruz" dedi.

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi - Resim: 2

Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Olga Kozlova, "Türkiye'yi çok beğeniyorum. Hava sıcak, güneş var. Güneşleniyor ve denize girebiliyoruz. Türkiye'ye 5'inci kez geliyorum. Birçok Rus turistin geleceğini düşünüyorum. Geçen yıla oranla çok fazla olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi - Resim: 3

34 yaşındaki Satnislav ve 33 yaşındaki Olga Anisimov çifti, Rus turistlerin bu yıl Türkiye'yi tercih edeceğini anlattı.

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi - Resim: 4

Modellik ajansında çalışan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Valeriya Lobanova da "Türkiye'ye ilk defa geldim ve çok beğendim.

Rus turistler Kemer'de denize girip eğlendi - Resim: 5

Otel çok güzel, servis de öyle. Kesinlikle çok güzel bir yer. Kesinlikle Rusya'dan çok fazla turist buraya gelecek" dedi.

dha