Abone Ol

Rus kızlardan şalvarlı kolbastı!

Ruslar, Antalya'da şiddet mağduru kadınlara destek olmak için kolbastı oynadı.

Rus kızlardan şalvarlı kolbastı!

Ruslar, Antalyada şiddet mağduru kadınlara destek olmak için kolbastı oynadı.

Antalyada şiddet mağduru ve ihtiyaç sahibi kadınlara destek vermek amacıyla Rus Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen güzellik yarışmasına, finalist Rus kızların şalvarlı kolbastı oyunu damgasını vurdu.
Emlak sektöründe faaliyet gösteren Nikoldom firmasının sahibi Olga Shevtsovanın ana sponsorluğunda düzenlenen Antalya Kraliçesini Arıyor adlı güzellik yarışması, dün gece Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda gerçekleşti. Yaklaşık 200 kadın arasından finale kalan 12 yarışmacı tüm geliri ihtiyaç sahibi kadınlara ulaştırılacak yarışma için podyuma çıktı. Jüri üyeleri modacı Ramazzo Roma, iş adamları Salim Seyyar ile Muhsin Eskici, futbolcu Murat Erdoğan, ünlü tiyatrocu Ruhi Sarı ve manken Elif Ece Uzunun karşısında ter döken finalistlerin şalvarlı kolbastı şovu geceye damgasını vurdu. Sunuculuğunu Anastasiya Pavelyava ile Mikael Baglanın yaptığı yarışmada dans gruplarının renkli gösterisi ilgiyle izlendi. Kadına şiddetin lanetlendiği gecede Antalyada 5 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felçli kalan Umut adlı gence gönüllü annelik yapan Gülsüm Kabadayı da konuklar arasındaydı. Yarışmada Arina Terentyeva 1inci, Olga Fabi 2nci ve Evgeniya Borodina da 3üncü olarak taç taktı.
Rus Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İrina Balcı, gecede kadınlara kadınca destek verebilmenin mutluluğunu paylaştıklarını söyledi.

DHA