Abone Ol

Rus güzel Merem Magomedeva, O Ses Türkiye'yi salladı!

Medyafaresi.com özel haber- TV 8'de yayınlanan ekranların sevilen programı O Ses Türkiye'ye öyle bir yarışmacı geldi ki jüri üyeleri adeta birbirine girdi. Güzel yarışmacı Merem Magomedeva herkesi kendine hayran bıraktı.

Rus güzel Merem Magomedeva, O Ses Türkiye'yi salladı!

Nurtaç Aşar / Medyafaresi.com özel haber -

TV8'de yayınlanan ekranların sevilen programı O Ses Türkiye'ye öyle bir yarışmacı geldi ki jüri üyeleri güzel şarkıcıyı takımlarına almak için adeta birbirine girdi.

Programda performansını sergilemek için sahne alan Kafkas asıllı Rus güzel Merem Magomedeva, O Ses Türkiye'yi salladı.

Yılın 6 ayını Rusya'da, diğer 6 ayını da Bodrum'da geçiren güzel yarışmacı O ses Türkiye stüdyosuna yanında iki arkadaşıyla geldi.

Bekleme odasında bekleyen Magomedeva'nın iki Rus arkadaşının görüntüleri ekrana yansıdığında ortalık daha a karıştı. Ünlü şarkıcı Hadise yarışmacı Magomedeva'nın arkadaşlarının Türk olup olmadığını sorunca, Acun'dan dalga geçer gibi sence benziyolar mı? yanıtı gelince stüdyoda ilginç anlar yaşandı. Sahnedeki Rus asıllı yarışmacı kadar, bekleme odasındaki arkadaşları da güzellikleriyle programa damgasını vurdu.

Murat Boz şansını fazla zorladı

Güzel yarışmacının performansına hayran kalan jüri üyeleri Merem Magomedeva'yı kendi ekiplerine katabilmek için mücadele verdi.

Murat Boz'un ısrarlarına rağmen, Rus yarışmacı seçimini Hadise'den yana yaptı.

İşte güzelliği ve güçlü sesiyle, müthiş sahne performansıyla herkesi kendine hayran bıraktıran Rus yarışmacı Merem Magomedeva'nın sahne performansı:

İŞTE O VİDEO