Abone Ol

RTÜK Başkanı Şahin, Faruk Bildirici'ye kızdı hırsını danışmanından çıkardı

RTÜK'te televizyonlara verilen cezalarda yandaşlık tartışması Başkan Ebubekir Şahin ile CHP'den seçilen üye Faruk Bildirici arasında çatışma çıkardı. Başkan Şahin, Bildirici'nin danışmanını alarak başka birime gönderdi

RTÜK Başkanı Şahin, Faruk Bildirici'ye kızdı hırsını danışmanından çıkardı

TürkiyeGündemi Özel Haber / Müşerref Seçkin

RTÜK'te sular ısındı. CHP kontenjanından üye olarak seçilen medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, göreve gelir gelmez RTÜK'teki pek çok uygulamaya karşı çıktı.

RTÜK Başkanı Şahin, Faruk Bildirici'ye kızdı hırsını danışmanından çıkardı - Resim: 1Faruk Bildirici'den flaş açıklama: RTÜK Başkanı neden apar topar FOX'a ceza verdi?

Faruk Bildirici'nin muhalefet şerhlerri RTÜK'teki iktidar kanadının şimşeklerini üzerine çekti.

Faruk Bildirici şiddetle ilgili şikayetlerin bazı kanallara uygulanmadığını belirterek, toplumdan gelen baskılar üzerine FOX TV'ye ait olan bir raporun 5 ay sonra değerlendirmeye alınmasını eleştirdi.

Bildirici'nin bu açıklamaları RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i rahatsız etti ve Bildirici'ye sosyal medyadan yanıt verdi.

RTÜK Başkanı Şahin, Faruk Bildirici'ye kızdı hırsını danışmanından çıkardı - Resim: 2RTÜK'te kılıçlar çekildi: Şahin'den Bildirici'ye çekmece yanıtı

Şahin bu yanıtla yetinmedi ve RTÜK üyelerinin kurum içerisinden seçtiği danışmanı Neriman Saraçoğlu'nu bu görevinden aldı ve başka yerde görevlendirdi.