Abone Ol

Ronaldo koronavirüse yakalandığından habersiz yemekte!

Medyafaresi.com Dış Haberler- Efsane futbolcu Cristiano Ronaldo koronavirüse yakalandı.

Ronaldo koronavirüse yakalandığından habersiz yemekte!

Nilüfer Şensöz / Roma / Medyafaresi.com 

Portekiz Futbol Federasyonu, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun korona virüse yakalandığını açıkladı. Dün gece, hala pozitif olduğunun farkında olmayan Juve'nin ası, tüm milli takımla akşam yemeği yediği Instagram'da bir fotoğraf yayınladı.

İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo oldu. Uluslar Ligi maçları nedeniyle Portekiz Milli Takımı kampında bulunan Cristiano Ronaldo'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Cristiano Ronaldo, COVID-19 testi pozitif çıktığı için milli takım kampından ayrıldı. Bu yüzden İsveç'e karşı forma giyemeyecek. Portekizli futbolcunun herhangi bir semptomu bulunmamakla birlikte şu an izole durumdadır. Bu durumun ardından kalan oyuncular salı sabahı tekrar teste tabi tutulmuş ve sonuçlar negatif çıkmıştır" denildi.

Bu arada CR7'nin kız arkadaşı Georgina Rodriguez, Instagram'da CR7'ye "Sen benim ilham kaynağımsın" mesajı yazdı. Ronaldo'nun annesi Maria Dolores: “Tanrı büyük savaşçılara büyük savaşlar verir” dedi.

Lapo Elkann'nın Twitter mesajı ise "Sen gerçek bir savaşçısın ve bu zor anda senin yanındayım. İyileş çünkü kralın dönüşünü bekliyoruz."

(Nilüfer Şensöz / Roma / Medyafaresi.com)