Abone Ol

Rolü için barda striptiz provası yaptı!!! Arzu Yanardağ'ın ilginç dansı!!! VİDEO

"Umut Adası" filminin başrol oyuncusu Arzu Yanardağ rolü için gerçek bir striptiz barda dans etti. Film, şimdiden başrol oyuncusu Arzu Yanardağ'un cesur striptiz sahneleri ile gündemde. İşte o görüntü!

Rolü için barda striptiz provası yaptı!!! Arzu Yanardağ'ın ilginç...

Türkiye'den yurt dışına kaçak yollardan giden gençlerin umutlarının nasıl hayal kırıklığına dönüştüğünü konu alan "Umut Adası" filmi 16 Mart'ta vizyona girecek. Film, şimdiden başrol oyuncusu Arzu Yanardağ'un cesur striptiz sahneleri ile gündemde... Arzu Yanardağ, rolü için gerçek bir striptiz barında gözlem yaptı.

Rolü için striptiz barında şov yaptı
Türkiye'den yurt dışına kaçak yollardan giden gençlerin umutlarının nasıl hayal kırıklığına dönüştüğünü konu alan "Umut Adası" filmi 16 Mart'ta vizyona girecek. Film, şimdiden başrol oyuncusu Arzu Yanardağ'un cesur striptiz sahneleri ile gündemde...Karizma Yapım tarafından 1 milyon dolar bütçe ile çekilen, çekimleri Elbistan, İstanbul, Midas, İngiltere ve Fransa'da gerçekleştirilen "Umut Adası" filmi 16 Mart'ta izleyici ile buluşacak. Yönetmenliğini Mustafa Kara'nın üstlendiği, başrollerini Zafer Algöz, Arzu Yanardağ, Turgay Tanülkü, Ali Sürmeli ve Gürkan Tavukçuoğlu'nun paylaştığı film, cesur sahneleriyle de dikkat çekiyor.

Türkiye'den yurt dışına kaçak yollardan giden gençlerin hikayelerini ve hayal kırıklıklarını anlatan filmin belki de en çok ses getirecek sahnesinde ise Arzu Yanardağ var... Okumak için yurt dışına giden, bir süre sonra uyuşturucu bağımlısı olan ve uyuşturucu için gereken parayı bulabilmek adına her yolu deneyen bir genç kızı canlandıran Yanardağ, bu zor rol uğruna gerçek bir striptiz barında dans etmek zorunda kaldı. Yanardağ'in o mekanda yaptığı striptiz şovu filmde kullanıldı

İŞTE O SAHNE