Abone Ol

ROK'un FETÖ'cü Bank Asya'dan Aldığı Krediyi Aydın Doğan Ahmet Hakan'a Yazdırmış

"Bank Asya'dan aldığım krediyi Aydın Doğan'a ben söyledim" diyen Rasim Ozan Kütahyalı, Aydın Doğan ile ettiği bir kavga sonrası "şimdi onların emirlerinde olan" bir kişi tarafından kredinin yazıldığını söylemişti.

ROK'un FETÖ'cü Bank Asya'dan Aldığı Krediyi Aydın Doğan Ahmet Hakan'a Yazdırmış

Geçtiğimiz haftalarda hem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile girdiği polemik hem de sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Katıldığı bir yayında "Bank Asya'dan aldığım krediyi Aydın Doğan'a ben söyledim. Sonra Aydın Bey, ettiğimiz bir kavga esnasında, şimdi bizim emrimizde olan bir arkadaşa bunu yazdırdı, oradan çıktı bu Bank Asya."  açıklamasını yapan Kütahyalı'nın işaret ettiği ismin Ahmet Hakan olduğu ortaya çıktı.

Rasim Ozan Kütahyalı 'şimdi bizim emrimizde' dedi ve ekledi: O yazıyı Aydın Doğan ettiğimiz bir kavga sonrası ona yazdırdı

 Medyaradar yazarı keskinkalem, Hürriyet gazetesinin arşivinden Ahmet Hakan'ın ilgili yazısını bularak köşesinden paylaştı. 6 Şubat 2014'te yazılan söz konusu yazının başlığının ise "Bizden ‘paralel’e savaş açmamızı isteyen Şebelek" olduğu görüldü.

İŞTE O YAZI

Ahmet Hakan'ın o yazısından ilgili bölüm şöyle:

“RASİM Kütahyalı” adlı şahıs, bütün devlet aygıtlarının “paralel yapı”ya savaş açtığını yazmış. Cumhurbaşkanı, Genelkurmay, MİT, Dışişleri Bakanlığı falan...Hepsi savaş açmış “paralel yapı”ya...
*
“Şahıs” diyor ki: “Hürriyet de savaş açmalı.”
*
Tamam, “Şebelek”. Hürriyet de savaş açsın.Ama önden sen buyur bakalım: Sen önce “paralel yapı”nın bankasından kaptığın 3.7 milyon liralık kredinin hesabını ver.Aldın mı böyle bir kredi? “Paralel yapı”nın bankası sana, “Al oğlum sana 3.7 milyon lira, git kendine villa ve tekne al” diye kredi verdi mi? Verdiyse hangi hizmetine karşılık olarak verdi o 3.7 milyon liralık krediyi...

“Paralel yapı”yla savaş öyle laf ola beri gele olmaz. Savaş yapacaksan...- Önce adamların bankasından kredi alıp almadığını açıklayacaksın. - Ardından krediyi hangi hizmete karşılık aldığını açıklayacaksın.- En sonunda da aldığın krediyi “paralellerin bankası”na iade edeceksin. Hadi bakalım “savaşçı Şebelek”... Görelim bakalım ne kadar savaşçıymışsın.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE KÖŞESİNDEN HEDEF ALMIŞTI

Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında sarf ettiği sözleri hedef alarak "Devletin acilen bu şahsı kenara çekip iki şeyin hesabını sorması lazım"  diyerek şunları söylemişti: 

"Bir: FETÖ zamanı 'Tutuklanacak' diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver.

İki: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver." 

 Ahmet Hakan, Rasim Ozan'ı topa tuttu: 'FETÖ zamanı ortalığı terörize ediyordun'

Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından Ahmet Hakan'ı hedef alarak “Ahmetçim tüm karakterini ve haysiyetini bitirdiğimi düşünüyorsun. Seni en yakınların gözünde bile bir ‘yaşayan ceset’, ‘şerefini satmış kalem’ haline getirdiğime inanıyorsun. O yüzden bana kinini anlıyor ve hoşgörüyorum. Ama bunları kendine sen yaptın kardeşim. Suçluyu aynada ara." açıklamasını yapmıştı.

Keskin kalem, bu hatırlatmaları da yaptıktan sonra "ikili arasındaki kavganın nedenlerinden birini anlamış olduk" değerlendirmesini yaptı.

Keskin Kalem'in yazısına ulaşmak için tıklayın