Abone Ol

Rihanna'nın şok eden görüntüsü!!! Ünlü şarkıcı bu nasıl hale geldi!

Dudağı patlayan,çenesinde ve alnında derin yaralar oluşan şarkıcının korkunç görüntüsü sevenlerini şok etti.

Rihanna'nın şok eden görüntüsü!!! Ünlü şarkıcı bu nasıl hale...

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Rihanna, Grammy ödülleri töreni öncesinde verilen bir partide sevgilisini şarkıcı Leona Lewix ile fazlasıyla yakın görülmüş, çifte yakın kaynaklara göre Rihanna, Brown'ın Leona'nın telefon numarasını aldığını ve kahkahalar atarak konuşurken elini beline attığını görünce kıskançlık krizleri geçirdiği ifade edilmişti. Daha sonra Brown'ın cep telefonuna bir kadından gelen mesaj bardağı taşıran son damla olmuştu.

İddiaya göre partiden ayrılan çift otomobile bindikten sonra büyük kavga patlak verdi. Rihanna'nın boğazına sarılan ve 'Seni öldüreceğim' diyen Brown güzel şarkıcıyı feci şekilde dövdü. Yüzü yaralanan, gözü moraran, dudağı patlayan ve omzunda derin ısırık izleri olan Rihanna, Malezya konserini ve doğum günü kutlamasını iptal etmek zorunda kaldı.

TMZ.com adlı bir internet sitesi, Rihanna'nın yüzünün feci şekilde olduğunu ifade etse de bir süre fotoğrafları yayınlamamıştı.Ve şimdi Rihanna'nın Brown tarafından dövüldüğünün kanıt fotoğrafı gündeme geldi.

Dudağı patlayan, çenesinde ve alnında derin yaralar oluşan şarkıcının korkunç görüntüsü, Brown'a olan tepkilerin gitgide artmasına neden oldu.Şimdi herkes Rihanna'nın erkek arkadaşı tarafından daha önce de şiddete maruz kalıp kalmadığını konuşuyor.

Rihanna ise bu konuda sessizliğini korumaya devam ediyor.

FOTOĞRAF NASIL ELLERİNE GEÇTİ?
TMZ, yakın plan çekilmiş fotoğrafı nasıl ele geçirdiğini açıklamazken, Los Angeles polisi fotoğrafın sızdırılmasıyla ilgili kurum içi inceleme başlattı ve bilgisi olanları polise bilgi vermeye çağırdı.

Polis açıklamasında, fotoğrafın, polis tarafından olayla ilgili olarak yürütülen "aile içi şiddet incelemesi" sırasında çekilen fotoğraflardan biri gibi göründüğü ve sızdırılmasının görevin kötüye kullanılması olduğu kaydedildi.

8 Şubatta meydana gelen olayın ardından, Rihanna'nın erkek arkadaşı Amerikalı şarkıcı Chris Brown hakkında şikayet üzerine arama başlatılmış, 19 yaşındaki Brown aynı gün içinde teslim olmuş ve tutuklanmıştı.