Abone Ol

Rihanna'nın çıplak fotoğrafları internete düştü

İddialara göre Rihanna’nın iki çıplak resmi, skandalın ikinci dalgasında internete düştü ama daha resmin doğruluğu belli değil. Rihanna adına henüz hiçbir açıklama yapılmadı.

Rihanna'nın çıplak fotoğrafları internete düştü

Kate Upton - Jennifer Lawrence’in çıplak fotoğrafları yayınlandı (Jennifer Lawrence - Kate Upton iCloud Fotoğrafları)

Birkaç hafta önce 4Chan sitesinin forumunda 100 ünlünün çıplak resimlerinin yayımlanacağı paylaşılmıştı. Jennifer Lawrence, Kim Kardahhian, Cara Delevinge, Kirsten Duns, Ariana Grande, Victoria Justice ve Kate Upton’nın bulunduğu listede Rihanna’nın da adı vardı.

Kim Kardashian ve Rihanna'nın çıplak fotoğrafları hacklendi

Rihanna, Türkiye'deki son konserini 30 Mayıs 2013'te İnönü Stadı'nda vermişti.

Fotoğraf skandalına 20 Eylül’de yeni ünlüler eklendi. Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Emily Ratajkowski, Wanessa Hudgens, Aubrey Plaza, Mary-Kate Olsen, Gabrielle Union, Hope Solo, Hayden Panettiere ve Leelee Sobieski skandalın son kurbanları oldu. Kim Kardashian’ın temsilcisi yorum yapmayı reddetti.

Rihanna'nın çıplak fotoğrafları internete düştü - Resim: 1

Gabrielle Union’un kocası ünlü basketbolcu Dwayne Wade, fotoğrafların sızması hakkında açıklamada bulundu. Wade, fotoğraf hırsızlarını “Başkalarının acı çekmesinde kâr eden insanlar” olarak tanımladı. Wade ve Gabrielle yaptıkları açıklamada “Bizim aramızda paylaştığımız ve sonradan sildiğimiz özel resimlerimiz bazı açgözlüler tarafından sızdırıldı. Bu olay bana özellikle kadınların yüz yıllardır mağdur olduklarını hatırlattı. Kadınların bedenlerinin gücü onlardan alınıyor. Kadınlar ve çocuklara yapılan bu vahşet günümüzde hâla devam ediyor. Resimleri sızdırılan diğer kurbanlara sevgimizi, desteğimizi ve dualarımızı gönderiyoruz. Biz yanlış bir şey yapmadık” ifadesini kullandı.

Rihanna'nın çıplak fotoğrafları internete düştü - Resim: 2
Apple’ın iCloud uygulamasından sızdığı varsayılan fotoğrafların hırsızları FBI ve Apple tarafından hâla aranıyor. Jennifer Lawrence’ın temsilcisi “Bu olay özel yaşama karşı rezil bir ihlâldir. Jennifer Lawrence’ın fotoğraflarını çalan ve paylaşan herkese karşı dava açılıcaktır” dedi.
Fotoğrafları çalan kişi anonim olarak 4Chan sitesinden bir mesaj yayımladı. Mesajda, fotoğrafları çalma karşılığı almayı beklediği parayı alamadığı konusunda şikayette bulundu!

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

KATE UPTON iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

AVRIL LAVIGNE iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

JENNIFER LAWRENCE iCLOUD FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN