Abone Ol

Rıdvan Dilmen'in gelini Ayşıl Aybaba kendi markasını yarattı

Rıdvan Dilmen'in gelini Ayşıl Aybaba, kız kardeşi Aylin Aybaba ile moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Ayşıl Aybaba, hem evlilik hikayesini hem de kayınpederi olan Rıdvan Dilmen'i anlattı

Rıdvan Dilmen'in gelini Ayşıl Aybaba kendi markasını yarattı

Ayşıl ve Aynil Aybaba kardeşler, futbol camiasında bilinen Aybaba Ailesi’nden. Adnan Aybaba’nın kızları, Samet Aybaba’nın yeğenleri. Ayşıl Aybaba, aynı zamanda yorumcu Rıdvan Dilmen’in gelini...

Aybaba kardeşler bugünlerde çok heyecanlı, kendi markalarıyla hazırladıkları mayo ve bikini koleksiyonuyla iş dünyasına merhaba dediler.

BİRİ, RIDVAN DİLMEN'İN GELİNİ

Biri 18 diğeri 23 yaşında iki kız kardeş. Bu kardeşler futbol teknik direktörü Samet Aybaba'nın yeğeni, spor yorumcusu Adnan Aybaba'nın kızları... Kardeşlerin büyüğü olan Ayşıl Aybaba aynı zamanda ünlü spor yorumcusu

Rıdvan Dilmen'in gelini; oğlu Erdi Dilmen'le evli. Çocukluk hayallerini gerçekleştirdikleri için Aybaba kardeşleri bugünlerde tatlı bir heyecan sardı. Ad ve soyadlarının baş harfini taşıyan, AA Sisters Swimwear adıyla kurdukları markalarıyla mayo bikini ve plaj kıyafetleri tasarladılar.

Bir ay önce Amazon adını verdikleri ilk koleksiyonlarıyla da moda ve tasarım dünyasına merhaba dediler. Kendilerine ait web sitelerindeki 12 parçalık koleksiyonda özellikle mitolojiden esinlendikleri mayo ve bikinilere olan ilgi kardeşleri bir hayli sevindirmiş. Renkten kumaş seçimine kadar tüm aşamalarıyla birebir kendileri ilgilenen Aybaba kardeşler Sabah'tan Nebahat Koç'a konuştu:

AYŞIL AYBABA DİLMEN: RIDVAN BABA ŞAŞIRIYOR

- Eşiniz Erdi Dilmen'le nasıl tanıştınız?

- Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nde okudum. Kuzenim Gülşen, Erdi'yle arkadaştı. Sonra beni sormaya başlamış Gülşen'e. O da tanıştırdı. Sonra çıkmaya başladık. İki ay sonra Paris'te evlenme teklifi etti.

- Eş olarak nasıl, işinizde destek oluyor mu?

- Evet manevi desteğini esirgemiyor. Eş olarak da çok iyi. (Aynil araya girerek, 'Enişte olarak da çok iyi' diyor.)

- Kayınpederiniz Rıdvan Dilmen'le aranız nasıl? Resmi misiniz?

- Resmi değiliz, aramız iyi. İkinci babam. Gayet güzel de anlaşıyoruz. Yardımseverdir.

- İşinizle ilgili bir şey sorar mısınız kendisine?

- O daha çok bizi tebrik ediyor. Yardım almadan, her şeyi tek başımıza yapmamızı hayranlıkla karşılıyor ve 'Bunları nasıl yapıyorsunuz. Süper' diyor.

- Futbolla aranız nasıl? Çekişme oluyor mu evde?

- Beşiktaşlıyız. Ama fanatik değiliz. Her şey dengeli olursa güzel. Tartışma olmuyor. Erdi hariç hepimiz Beşiktaşlıyız zaten.

- Babanızın programlarını nasıl buluyorsunuz?

- Futbolla birlikte biraz eğlence ve şaka da olmalı. Bazen her şey çok ciddiye alınmamalı.

- Babanızı, amcanızı, Erdi ve Rıdvan Dilmen'i tek kelimeyle nasıl anlatırsınız?

- Babam tutkulu, amcam (Samet Aybaba) disiplinli, Erdi yardımsever, Rıdvan Baba sevecen.