Abone Ol

Ricky Martin'in kalçasına bu sefer kim dokundu?

Porto Riko’lu şarkıcı Ricky Martin, yeni albümü “Musica+Alma+Sexo”nun adını taşıyan dünya turnesinin Avrupa ayağına bu akşam İstanbul’da start verecek.

Ricky Martin'in kalçasına bu sefer kim dokundu?

Hürriyet Muhabiri Sinem Vural'ın dünyaca ünlü yıldız Ricky Martin'le çok özel röportajı...

Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak olan dünyaca ünlü pop yıldızı, 20 Haziran’da da Bursalı hayranlarıyla buluşacak. Martin’le konserden önce konakladığı The House Hotel Bosphorus’da sohbet ettik.

Türkçeniz çok iyi. Çok çalıştınız mı dilimizi konuşabilmek için?         

- Biraz ama daha fazla çalışmam gerekiyor. “Merhaba”, “iyi günler” ve “teşekkürler” diyebiliyorum. Konserde daha fazla şey söylemeyi planlıyorum.

Ne mesela?

- Bu sürprizi konserime gelenlerle paylaşmak isterim.

İstanbul’a gelir gelmez yatıp uyudunuz mu gerçekten?

- Buraya Miami’den aktarmalı olarak geldim. Bayağı uzun bir yoldu. Gelir gelmez de odamda dinlendim. Bugün (dün) saat 18.00’den itibaren konser çalışmalarına başlamamız gerekiyor. Ama öncesinde hamama gireceğim. Bu gece çok çalışacağız, çünkü yarınki konserde her şeyin mükemmel olmasını istiyoruz.

SADECE SAHNEDE STAR EGOM VAR

Otelinizin önünde bekleyen genç hayranlarınız var, buradan ayrılmıyor ve sizi sorup duruyorlar. Hiç onlar için üzüldüğünüz oluyor mu?

- Bence muhteşemler. Onlar için asla üzgün olamam. Onlara minnettarım. Bana, hem yüzüme karşı hem de Twitter’dan konserlerim, albümlerim ve şovlarım için teşekkürlerini sunuyorlar. Ben onları ancak kucaklayabilirim.

Basın toplantısında muhabirlerle aranızdaki mesafeyi kaldırdınız, “Size daha yakın olmak” istiyorum dediniz. Sizde star egosu yok mu?

- Var ama sadece sahnede... Günlük hayatta ise olduğum gibiyim. Düşünsene sürekli kasılarak farklı bir tondan konuşmaya çalıştığımı! Medya ve dinleyiciler, samimiyeti her zaman anlıyorlar. O yüzden mutlu olmalı ve duygularınızı iyi analiz edebilmelisiniz.

DANSLAR ÇOK EROTİK OLACAK

Bu arada “Musica+Alma+Sexo”nun balad, pop müzik ve yeni sound’larla iyi harmanlanmış bir albüm olduğunu söylemek istiyorum...

- Çok teşekkür ederim. Bu albümde Desmond Almond ile çalıştım. İlk albümlerimde de birlikte çalışmıştık. Yeni sound’ları kullanarak yeni bir şeyler ortaya çıkarmaya çalıştık. Amacımız basite geri dönmekti. Spiritüel, her zamanki gibi seksi ve duyguları yoğun bir albüm oldu.

Konserinizdeki şovun da erotik olacağını söylediniz...

- Aynen öyle. Danslar çok erotik olacak. Konser, benim zaman içindeki yolculuğumla hayatımdaki cinselliğin birleşimi olacak. Çok klas bir şov sunacağız, çünkü sahnedeki tüm kostümler Armani imzalı. Uluslararası bir turne için uluslararası bir şov tasarladık.

İstanbul’a özel bir fark olmayacak mı?

- İstanbul, Avrupa turnesinin ilk ayağı olduğu için tabii ki özel bir şeylerimiz olacak. İstanbul konserinden sonra Bursa’ya geçeceğim. Açıkçası orayı görmeyi çok istiyorum. Bana o şehir hakkında tüyolar verir misin?

İskender yemenizi öneririm, et seviyorsanız. Bir de oranın kızları da en az buradakiler kadar güzeldir...

- Tamam o zaman. Birlikte çok iyi zaman geçireceğiz Bursalılarla.

Hülya Avşar’I NASIL UNUTURUM

1998 yılında Türkiye’ye geldiğinizde Hülya Avşar’ın programına konuk olmuştunuz ve Avşar kalçanızı ellemişti. Bir dünya yıldızıyla kalçaları hakkında konuşmak bana biraz garip gelse de sormam lazım...

- (Gülüyor) Nasıl unuturum! O çok uzun bir hikaye aslında.

Ben birkaç saniyelik bir olay gibi görmüştüm...

- Aynen öyleydi de... Açıkçası biri kalçalarıma dokunmak isterse, sıkıntı olmaz, dokunabilir. Bundan mutlu olabilirim.

Bu benim de dokunabileceğim anlamına mı geliyor?

- Neden olmasın? İstersen fotoğraf bile çektiririz!

Hülya Avşar’la buluşacağınız doğru mu?

- Ya bu akşam ya da yarın akşam buluşacağımı biliyorum. Bunu dört gözle bekliyorum. Çünkü son buluşmamız gerçekten çok ilginçti.

KARNAVAL GİBİ KONSER

Türkiye’den bir beklentiniz var mı?

- Daha fazlasını nasıl bekleyebilirim ki! Buraya 13 yıl önce gelmiştim ama insanlar hâlâ bana hatırlatıyorlar. Özellikle Twitter üzerinden çok güzel yorumlar alıyorum. Şimdiki konserim de bir karnaval gibi olacak, sadece gelmelerini isteyebilirim.

ÇOCUKLARI BİR DAHAKİ GELİŞİMDE GETİRECEĞİM

Hayranlarınız, ikizleriniz Matteo ve Valentino’yu da görmeyi bekliyordu. Onları neden yanınızda getirmediniz?

- Miami’deki evimden çıkmadan önce onlara baktım, çok yorgun görünüyorlardı. Evet, her konserde onları da yanımda götürdüm ama İstanbul’da uzun süre kalıyorum. Üstelik binilecek çok fazla uçak ve yoğun bir plan var. Daha çok yorulacaklarını, onlara zaman ayıramayacağımı hissettim. O yüzden anneme bıraktım ama onları şimdiden çok özledim. Bir dahaki gelişimde onları da getireceğim. Hem o zaman biraz daha büyümüş olurlar.

Hülya buluşmayı iptal etti

Hülya Avşar, 1998 yılında kendi adını taşıyan şov programında ağırladığı Ricky Martin’in poposunu ellemişti. Avşar, iki konser için Türkiye’ye gelen ünlü popçuya bir kez daha programına konuk olması için teklif götürdü. Ancak Martin, çekimlerin konakladığı otelde yapılmasını şart koştu, ayrıca şarkı söylemek yerine röportaj vereceğini söyledi. Bunun üzerine Avşar buluşmayı iptal etti.