Abone Ol

Rezidansta elektroşoklu tecavüz

Manisalı kuyumcu, kadın ‘arkadaş’ının rezidans dairesinde gaspçılar tarafından elektroşokla bayıltıldı. A.T., çıplak görüntülerini çekip cebine tehdit notu bırakan zanlıların elinden, hareket halindeki otomobilden atlayarak kurtuldu.

Rezidansta elektroşoklu tecavüz

Manisalı kuyumcu, kadın ‘arkadaş’ının rezidans dairesinde gaspçılar tarafından elektroşokla bayıltıldı. A.T., çıplak görüntülerini çekip cebine tehdit notu bırakan zanlıların elinden, hareket halindeki otomobilden atlayarak kurtuldu.

İşadamı, İzmir’in göbeğindeki lüks rezidansta dehşet dolu saatler yaşadı. Buca İlçesi’nde yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Manisa Soma’dan üniversitede okuyan çocuğunu görmek için İzmir’e giden kuyumcu A.T., daha önceden tanıştığı E.Ö. isimli genç kadının evine uğradı. Sohbet sırasında zil çaldı. Kapının açılmasıyla birlikte, yüzleri maskeli 3 kişi “Polisiz” deyip A.T.’yi dövmeye başladı. Zanlılar elektroşok cihazıyla bayılttıkları A.T.’nin çıplak görüntülerini çekti, ardından da cebinde bulanan 4 bin lira ile 170 Euro para ve cep telefonunu aldı.

NOT BIRAKTILAR

Zanlılar, bayılttıkları işadamının cebine de “Video elimizde. Ayağını denk al. Yoksa herkes o videoyu izler. Sesini kıs. Bundan sonra kimsenin karısına kızına bakma” yazılı not bıraktı. Zanlılar, rezidans dairesinden otoparka kadar taşıdıkları baygın A.T.’yi bir otomobile bindirdi. Aracın arka koltuğuna oturtulan işadamı, kısa süre sonra kendine geldi ve hareket halindeki araçtan atladı. Panikleyen zanlılar bölgeden hızla uzaklaştı. Hafif şekilde yaralanan A.T., polise başvurdu. Evli olduğu belirtilen işadamı ifadesinde, “Amaçları bana şantaj yapıp para sızdırmaktı. Tuzak kurmuşlar. Sanıkların hepsinden şikâyetçiyim” dedi.

‘TECAVÜZ’ İDDİASI

Binanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüpheliler S.T. ve evin sahibi E.Ö.’yü gözaltına aldı. Şüphelilerden S.T., suçlamaları kabul etmezken E.Ö. ise olayı şöyle anlattı: “A.T.’yi tanıyorum. Beni arayıp yanıma gelmek istediğini söyledi. Başta kabul etmedim. Eve geldi, sohbet etmeye başladık. Birden saldırıp tecavüz etmeye kalkıştı. Elinden zor kurtuldum. Odaya gidip telefonla S.T.’den yardım istedim. 3’ü eve gelip beni A.T.’nin elinden kurtardı...”

Adliyeye sevk edilen E.Ö. ve S.T., “yağma, kasten yaralama, şantaj ve tehdit’ suçlarından tutuklandı. Diğer zanlılar Y.E. ve O.Ç. hakkında da gıyabi tutuklama kararı verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


BÖYLE TAŞIDILAR

A.T.’nin yaşadığı dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı. Dava dosyasına giren kayıtlarda, zanlıların elektroşokla bayılttıkları A.T.’yi koridorlarda sürükleyerek otoparka taşıdıkları ve bir otomobile bindirdikleri görülüyor.

 Habertürk