Abone Ol

Rezalet! 5 yaşındaki kıza 17 yıl boyunca tecavüz etti!

İnsanlık dışı olay İngiltere'de gerçekleşti. Üvey baba kızına 5 yaşındayken tecavüze başladı, 14'ünde hamile bıraktı! Bakın o üvey baba nasıl yakalandı!

Rezalet! 5 yaşındaki kıza 17 yıl boyunca tecavüz etti!

Kızın 55 ve 50 yaşlarındaki üvey babası ve amcasına belirsiz süreliğine hapis cezası verilirken, hapisten çıktıklarında derhal sınır dışı edilecekleri bildirildi. Genç kızın üvey kuzeni olan 27 yaşındaki 12 yıl hapis cezası verildi. Genç kızın kimliğinin ortaya çıkmaması için tecavüzcülerin adları açıklanmadı. İlk kez üvey amcası tarafından henüz 5 yaşındayken tecacüze uğrayan kız, 14 yaşında hamile kaldı.

14 yaşında öğrenciyken karnı büyümeye başlyan genç kız, annesi tarafından dövüldü. BBC'ye konuşan genç kız annesine olayı anlattığını belirterek, "Bana her zaman 'Bunu sana yapamazlar, onlar senin ailen, bunu sana yapamazlar' diyordu" dedi.Eve gelenlerin görmemesi için gardroba kilitlenen kız, yedi aylık hamileyken bir kez doktora gösterildi. Bebek doğduğunda kızın annesi ve üvey babası arkadaşlarına ve yakınlarına çocuğun kendilerinin olduğunu söyledi.Kızı da evlendirmek üzere Hindistan'a yolladılar. 2008'de genç kadın polise ulaşmayı başararak küçüklüğünden beri tecavüze uğradığını anlattı. Genç kızın toplu olarak tecavüze uğradığı da kaydedildi.

Üvey amca 20 yıldan aşağı olmamak üzere belirsiz bir süre için hapis cezasına çarptırılırken, üvey babaya da 15 yıldan az olmamak üzere belirsiz süreliğine hapis cezası verildi