Abone Ol

Reyting kurbanı diziler...

Büyük umutlarla ekrana sürülen dizi reyting kurbanı oldu. Dizinin aldığı düşük reytingler sebebiyle atv, diziyi bitirme kararı aldı.  

Reyting kurbanı diziler...

Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu'nun oynadığı Cesur Hemşire dizisi ekrana veda edecek.  ATV'de Pazar akşamları yayınlanan Cesur Hemşire, reytingler istediği başarıyı yakalayamamıştı. NTC Medya imzalı Cesur Hemşire dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan Altındağlı dizisi de reyting kurbanı olmuştu. Şafak Sezer ve Hande Ataizi'nin başrollerinde oynadığı The Sopranos dizisinin yerli uyarlaması olan Akltındağlı'nın ömrü kısa oldu. Pazartesi akşamları Süreç Film imzasıyla Show TV'de ekrana gelen dizinin tüm içeriğinin değişeceği ve ilerleyen günlerde yeni içerikle ekranlarda olacağı açıklanmıştı. Kanal yönetimi aldığı kararla diziye devam etmeme kararı aldı. Altındağlı dizisi de final yapmadan yayından kalkan diziler kervanına katıldı.

Kanal D'nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü Vicdan henüz 5. bölümde final kararı almıştı.
Kanal D'de başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin oynadığı Vicdan dizisi ekranda umduğunu bulamadı.Çarşamba akşamları yayınlanan Vicdan,  6. ve final bölümüyle ekrana veda etti.Doğal diyalogları ve iyi oyunculuklarla dikkati çeken Vicdan, reytinglerde istediği sonucu bir türlü yakalayamamıştı.  Vicdan geçen hafta reytinglerde Total'da 28. olurken, AB grubunda ise 14. sırada yer alabilmişti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp tüm zorlamalara rağmen final kararı almaktan başka çare bulamadı.
Başrollerini Mete Horozoglu, Aslı Enver, Dolunay Soysert ve Kaan Taşaner'in oynadığı Kayıp, Ocak'ta final yaptı. Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı açıklanan dizi, izleyicilerin isteği üzerine devam kararı almıştı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Eski Hikaye dizisi final yapıyor. ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Levent Cantek'in senaristliğini üstlendiği, Bahadır İnce'nin yönetmenlik yaptığı, Buğra Gülsoy ile Funda Eryiğit'in başrolde yer aldığı, TRT 1'de ekrana gelen 'Eski Hikaye dizisi reytinglere direnemedi. Eski Hikaye dizisinin 3 hafta sonra 17. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

Reyting kurbanı bir dizi ise Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştıkları 'İnadına Yaşamak'
İnadına Yaşamak dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için kanal yönetimi tarafından bitirildi.