Abone Ol

Reynmen’in yeni sevgilisi oyuncu Ayşegül Çınar kimdir?

Son şarkısıyla büyük ses getiren Youtuber Reynmen'in gönlünü güzel oyuncu Ayşegül Çınar'a kaptırdığı iddia edildi.

Reynmen’in yeni sevgilisi oyuncu Ayşegül Çınar kimdir?

Yaklaşık 3 hafta önce çıkardığı Ela şarkısının müzik listelerini alt üst etmesinden sonra çok konuşulan ünlü Youtuber Reynmen, aşk iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.

İKİLİNİN YAKINLIĞINI FANLARI ORTAYA ÇIKARDI

Daha önce adı oyuncu Bahar Şahin ile anılan sosyal medya fenomeni Reynmen'in gönlünü yine bir oyuncuya kaptırdığı iddia ediliyor. Reynmen'in Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un hayat verdiği Halit Argun'un küçük kızı Lila rolüyle ünlenen Ayşegül Çınar ile yakınlaştığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayşegül Çınar'ın Reynmen ile yakınlığını fanlarının paylaştığı video ortaya çıkardı

Reynmen’in yeni sevgilisi oyuncu Ayşegül Çınar kimdir? - Resim: 1

HIRKA ELE VERDİ

Tv100'ün haberine göre Göktürk'teki evinin bahçesinde şarkı söyleyen Reynmen'in yanındaki salıncakta sallanan genç kızın Ayşegül Çınar olduğu öğrenildi. Reynmen ile Göktürk'te bir cafede de beraber görülen Ayşegül Çınar'ın üzerindeki aynı hırkayla yaptığı paylaşım da fanların gözünden kaçmadı.

Reynmen’in yeni sevgilisi oyuncu Ayşegül Çınar kimdir? - Resim: 2

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Genç oyuncu Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Çınar, küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak istiyordu. Ayşegül Çınar, Fox ekranlarında sevenleriyle buluşan ''Yasak Elma'' dizisiyle ilk kez izleyiciyle buluştu.

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğmuştur. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olmak isteyen Ayşegül Çınar; Fox Tv'de yayınlanan; kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandırmaktadır.