Abone Ol

Reyhan Karaca cenazede fotoğraf çeken kadının telefonuna el koydu!

Önceki gün Hakan Altun'un babası Hasan Altun'un cenazesine katılan şarkıcı Reyhan Karaca cenazede bir kadının telefonunu elinden aldı.

Reyhan Karaca cenazede fotoğraf çeken kadının telefonuna el koydu!

Son zamanlarda, ünlü isimlerin katıldığı cenaze törenlerinde ortaya çıkan ve onlarla selfie çektirmek için yarışan insanların görüntüleriyle sık sık karşılaşıyoruz. Yaşanan acıya aldırmadan ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek adına ön sıralara ilerleyen insanların görüntüleri dönem dönem magazin sayfalarına da taşınıyor.

Şarkıcı Reyhan Karaca, Hakan Altun’un babasının son yolculuğuna uğurlandığı cenaze töreninde yaşanan benzer bir duruma müdahale etti ve o anların hikayesini de sosyal medya hesabından paylaştı.

'BENİ DURDURMASALAR....'

Cep telefonuyla yaşanan acıya aldırmadan fotoğraf çekmeye çalışan kadının telefonuna el koyan Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Reyhan Karaca cenazede fotoğraf çeken kadının telefonuna el koydu! - Resim: 1

"Babasını,canını kaybetmiş bir adamın o halinin fotoğrafını çekmek için camiye gelip,fırsat kollayan kadının elindeki telefona müdehale ettim. Cenazelere gidip artistlerle fotoğraf çekmeye çalışan saygısız insanlar! Hadi ölüye ve ailesine saygınız yok, Allah'tan utanın... Kadın kalabalığı yarıyor ve cenaze sahibi acıdan perişan, burnuna teli sokuyor... İşte o an mantığımı kontrol edemem ben! Elinden telefonu alırım. İnsanların acılarına saygınız olsun...

Orası konser alanı değil! Selfie yapmak için insanları zorluyorsunuz! Azar işittiğinizde de 'tu kaka bunlar' oluyor. Bunu niye mi yazdım? Yapanları uyarın diye, biraz ahlak biraz saygı diye... Cenaze namazı kılınırken, telefonları ortadan kaldırın diye... Bu tanınmış insanların da, ailesinden yakınını kaybettiğinde bayılmaya, bağırarak ağlamaya, acısını yaşamaya, dostlarıyla kucaklaşmaya hakkı var. Basın mensubu arkadaşların bile saygı gösterip, kameralarını kapattığı o anları, sizin çekip ‘hatıra’ diye yayınlamaya hakkınız yok, ayıptır! Kimse kusura bakmasın, yanımda beni durdurmasalar farklı tepkim de olabilirdi. Sadece telefonu elinden çekip “ayıptır!” demekle yetindim."