Abone Ol

Resmi Görüşmede Atatürk Portresi Yerine Erdoğan'ın Portresi Asıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar onuruna Ankara'da verdiği iftar yemeğinden , Atatürk portresi yerine Erdoğan'ın portresinin asılı olduğu görüldü.

Resmi Görüşmede Atatürk Portresi Yerine Erdoğan'ın Portresi Asıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar onuruna Ankara'da verdiği iftar yemeğinden paylaşılan fotoğraflarda, Atatürk portresi yerine Erdoğan'ın portresinin asılı olduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı Resmi Konutu'nda gerçekleşen çalışma yemeğinde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu da hazır bulundu.

İftardan servis edilen fotoğraflarda ise bir detay dikkat çekti. Tatar ve Oktay'ın birlikte yer aldığı karede Mustafa Kemal Atatürk portresi yerine AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın portresinin asıldığı görüldü.Resmi Görüşmede Atatürk Portresi Yerine Erdoğan'ın Portresi Asıldı - Resim: 1