Abone Ol

Reklam ve iletişim dünyasını buluşturan organizasyon

Deneyimli Reklamcı Ayşen Yüncü tarafından 10 yılı aşkın süredir organize edilen Our Happy Hour organizasyonu reklam ve iletişim dünyasını bir araya getirdi.

Reklam ve iletişim dünyasını buluşturan organizasyon

Eski Reina'nın işletmecisi Ali Ünal tarafından açılan Ortaköy Ruby'de gerçekleştirilen organizayonda, sektör profesyonelleri buluştu.

Yoğun iş temposuna kısa bir soluk vermek için düzenlenen Our Happy Hour, zamanla Reklam ve İletişim dünyasının buluşup, yeni iş fikirleri geliştirdiği bir organizasyona dönüştü.

Reklam ve iletişim dünyasını buluşturan organizasyon - Resim: 1

Geceye; Nilgün Çolak, Nurcan Arda, Gülçin Yılmaz İzel, Sevda Tunaboylu, Mustafa Kıyıcıoğlu, Özgür ve Lian Atamer, Seda Güven, Mukaddes Kaya Güney, Nurcan Çetinkaya, Akın ve Pınar Biter, Sefa Karahan, Filiz Bilmiş, Serdar Sevinç, Hale Kaplan, Binali Aydın, Şebnem Doğaner, Hamiyet Dönmez Doğan, Gül Sertbaş, Ayten Göymen, Pelin Yıldız, Nebahat Yaver, Kubilay Tümen, İbrahim Bozbey'ın da yer aldığı çok sayıda isim katıldı.

Reklam ve iletişim dünyasını buluşturan organizasyon - Resim: 2

Davetliler, bir yandan boğazın eşsiz manzarasının tadını çıkarırken bi yandan da sektör değerlendirmesi yapma fırsatı buldu.

Reklam ve iletişim dünyasını buluşturan organizasyon - Resim: 3