Abone Ol

Reis filminin başarısızlığının faturasını Ekşi Sözlük'e kesti

AKP’nin yayın organı Yeni Akit, Reis filminin tarihi başarısızlığının faturasını Ekşi Sözlük yazarlarına kesti.

Reis filminin başarısızlığının faturasını Ekşi Sözlük'e kesti

‘Reis’ filmi IMDB’de 10 üzerinden 1.8 puan alarak dibi görmüş, Türkiye’nin en başarısız filmleri arasında ilk sıralara yerleşmişti. Yeni Akit Gazetesi ise bu başarısızlığın nedenini, Ekşi Sözlük yazarlarının başlattığı troll kampanyasına bağlayarak, tüm yandaşlardan filme sahip çıkmalarını ‘rica’ etti.

Seyirci diğer Recep’i tercih ediyor... Bir liderin çocukluğu

İşte Yeni Akit’te çıkan o haber;

“Ekşici çete hırladı: ‘Reis’ filmine alçak saldırı!

Dünyanın en büyük film değerlendirme sitesi olarak görülen IMDB’de ‘Reis’ filmine sistematik bir şekilde saldırıldığı ortaya çıktı. Çok kısa sürede 50 binden fazla oyun kullanıldığı filmde 10 üzerinden 1 oy kullanan saldırganlar, söz konusu filmi küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor.

Saldırıların ardından filmin 10 üzerinden yapılan değerlendirmede 2 aldığı gözüküyor. Aynı saldırıyı daha önce ‘Kod adı K.O.Z’ filmine gerçekleştiren saldırganlar, tam anlamıyla itibarsızlaştırma savaşı açmış durumda.

Sadece Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlattığı için saldırıya uğrayan ‘Reis’ filmine destek olmak istiyorsanız ‘facebook’ hesabınızla kısa sürede üye olup oyunuzu kullanabilirsiniz.”

Cumhuriyet