Abone Ol

Reina'nın akibeti belli oldu

Reina ile ilgili bir son dakika gelişmesi ulaştı. Reina’nın ortağı Ali Ünal, 39 kişinin katledildiği mekanı artık eğlence merkezi gibi kullanamayacaklarını açıkladı.

Reina'nın akibeti belli oldu

Reina'nın ortağı Ali Ünal, Habertürk gazetesinden Esin Övet'in sorularını yanıtladı. Ünal, bundan sonra o arazide bir eğlence mekanı yapmayacağını söyledi.

İşte o röportajdan satır başları

Herkesin merak ettiği ve konuştuğu konu şu: Reina açılacak mı?

O kadar insanın öldüğü yerde eğlence satmak istemiyorum. Orada tekrar müzik çalıp insanları ağırlayamam. Caniler yüzünden dünyanın her yerine cenaze yolladık.

Peki sizin şahsi fikriniz nedir?

Neticede ben kapıdaydım. Ateş açıldı. Düştüğümü görünce öldüğümü düşündü. Ben orada arkadaşlarımı ve müşterilerimi kaybettim. Ben o metrekarede o işi yapamam. Mehmet Koçarslan yapar mı yapamaz mı bilemem.

Peki tamamen bırakacak mısın bu işleri?

Hayır, mecburen yapacağım. Bu işi yapıyorum, bu işten anlıyorum. Bu işten para kazanıyorum. Yiyecek içecek sektörü ile ilgili her şeyi yapıyorum. Düğün-davet yapıyorum. Büfe de işletebilirim. Ama Reina’yı o arazide yapmak istemiyorum.

Doktordan yardım alıyor musun?

Uyuyamıyorum ama her zaman ilaca karşı bir insanım. Doktorun vereceği ilaçlar belli. Bir şekilde üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Ailem ve sorumlu olduğum insanlar var. Gözümün içine bakan yüzlerce personelim var. Ailem dışında bakmam gereken insanlar var.