Abone Ol

Reina saldırısından sonra kaçan teröristin en son görüntüsü! Üstünü değiştirmiş ve...

Yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi öldüren ve 69 kişiyi yaralayan katil Noel Baba, içeriye montla girmişti. Ancak gece kulübündeki insanlara kurşun yağdırırken üzerinde Noel Baba kostümü vardı. İşte teröristin en son görüntüsü...

Kaçan teröristin en son görüntüsü! Üstünü değiştirmiş ve...

Ortaya çıkan görüntülere göre, terörist içeride üstünü değiştirmiş. Güvenlik uzmanları, teröristin soğukkanlılıkla ateş ederek Reina'ya girmesi, içerideki vahşi saldırı sonrası üstünü değiştirip kaçmasının daha önce keşif yapıldığını ve saldırganın profesyonel olduğunu işaret ettiğini söylüyor.

Polis her yerde bu katili arıyor..

İŞTE TERÖRİSTİN KAMERALARA YANSIYAN SON GÖRÜNTÜSÜ

Reina saldırısından sonra kaçan teröristin en son görüntüsü! Üstünü değiştirmiş ve... - Resim: 1

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre terörist ateş açarak Reina'ya girdi. İçeride vatandaşlara kurşun yağdırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin mont-pantolanla içeri girdiğini, içeride üstünü değiştirdiği bilgisinin olduğunu söyledi.

TERÖRİSTLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN DETAY

Teröristin olay yerine gelişi, soğukkanlı tavrı, ateş ederek içeri girmesi, alçak katliam sonrası üstünü değiştirip kaçabilmesi nedeniyle daha önce keşif yapıldığı şüphesi değerlendiriliyor. İlk bilgiler olay anında teröristin yalnız olduğu yönünde. Ancak planlama ve keşif için yardım aldığı ihtimali de araştırılıyor.

Güvenlik uzmanlarına göre teröristin saldırıdan birkaç dakika sonra üstünü değiştirip kaçabilmesi geliş ve kaçış güzergahıyla ilgili keşif yapıldığına işaret ediyor. Teröristin profesyonel olduğu,  yaklaşık 7 dakika içinde saldırıyı düzenleyip kaçabilmesinin mekanın içini biliyor olduğu ihtimalini güçlendirdi.