Abone Ol

Reha Muhtar'dan eski eşinin sevgilisine uzaklaştırma!

Eski eşi Deniz Uğur’un açtığı velayet davasıyla gündeme gelen Reha Muhtar, Uğur’un yönetmen sevgilisi Orçun Benli hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

Reha Muhtar'dan eski eşinin sevgilisine uzaklaştırma!

Reha Muhtar 7 yaşındaki ikizleri Mina ve Poyraz'ın anneleri oyuncu Deniz Uğur'dan 2010'da ayrılmıştı. Reha Muhtar ikizlerin velayetini annelerinden almak için dava açmıştı. Eski sevgilisi Nilüfer ve manevi kızı Ayşe Nazlı (16) mahkemede şahitlik yapmış ve ''Reha Muhtar'ın çok iyi bir baba'' olduğunu anlatmışlardı. Çocukların velayeti babada kalmıştı. Deniz Uğur'un da çocuklarını istediği zaman Reha Muhtar'ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün kalabileceğine karar verilmişti. Geçen ay oyuncu Deniz Uğur bu karara itiraz etmiş ve çocuklarının yanında kalmasını istemişti.

ŞİDDET VE HAKARET

Eski eşi Deniz Uğur’un açtığı velayet davasıyla gündeme gelen Reha Muhtar, boş durmadı. Mahkemeye başvuran Reha Muhtar, 'şiddet' ve 'hakaret' iddiasıyla, Deniz Uğur'un sevgilisi Orçun Benli'nin kendisi ile ikiz çocukları Mira Deniz ve Poyraz Deniz'e yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti.

Hürriyet’ten Ceylan Sever’in haberine göre, İstanbul 6. Aile Mahkemesi, ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Dair Kanun'' kapsamında Orçun Benli'nin 3 ay süreyle Reha Muhtar ve ikiz çocuklarına yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

YOKSA HAPİS YATACAK

Orçun Benli, bu süre içinde mahkemenin aldığı tedbir kararlarına uymaması halinde 3 günden 10 güne kadar ‘zorlama hapsi’ uygulanabilecek.

Reha Muhtar'dan eski eşinin sevgilisine uzaklaştırma! - Resim: 1