Abone Ol

Reha Muhtar ve Gülşen aşkı ilk kez canlı yayında!!! Gülşen hangi büyük sürprize çok şaşırdı?

Ünlü gazeteci Reha Muhtar Gülşen'i Show TV'deki "Reha Muhtar TV" programında canlı yayında ağırladı. Gülşen'e seyirciler güller atarken, Ajda Pekkan'la yaptığı düet Gülşen'i çok heyecanlandırdı.

Reha Muhtar ve Gülşen aşkı ilk kez canlı yayında!!! Gülşen hangi büyük...

Deniz Akkaya, "Reha Muhtar'la birlikte çok canlı yayında birlikte oldum. Ama ilk defa bir programa bu kadar çalıştığını gördüm.

Gülşen; "Sanırım bunun sebebi beni ciddiye alması"

Aysun Kayacı, Gülşen'e saçlarını değiştirmesinde Reha Muhtar'ın etkisi olup olmadığını sordu. Gülşen; `Ben bir gün Reha'ya sürpriz yapmak istedim. Saçlarımı kestirdim ve rengini değiştirdim. O da görünce çok beğendi` dedi.

Son günlerde Türkiye'nin gündemini meşgul eden Fransız hükümetinin `Sözde Ermeni Soykırımı`nı Fransız meclisinden geçirmesi'ne tüm Tükiye gibi Reha Muhtar da isyan etti.  "Fransa'ya Fransız kalmayalım. Aslında ben Fransa'yı ve Fransız kadınlarını çok beğeniyorum. Ama bundan sonra Fransa'ya Fransız kalacağım" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Gülşen, programa katılan Ajda Pekkan için Muhtar'a `Programa gelmeden önce sen varsın diye çok heycanlanmıştım. Ama şimdi seni unuttum çünkü Ajda hanım'ı görünce çok daha fazla heycanlandım. Kendisiyle tanışamamıştım. Tanışmak burada kısmet oldu. İlk kez beş yıl önce Günay Restoran'da Ajda Pekkan'ı dinlemeye gitmiştim. Onun "Petrol" şarkısını'da daha altı yaşındayken söylüyordum` şeklinde konuştu.

Gülşen ayrıca İbrahim Tatlıses için, "Çok iyi bir inşaatçı. Çok iyi bir kebapçı ve dünya star'ı" şeklinde konuştu.

Reha Muhtar, programına katılan bütün bayanlara, "Evinizde kaçtane çantanız var" diye sordu. Deniz Akkaya'dan ilginç bir yorum geldi. Güzel manken, "Bence bunu tam belirtmememiz lazım. Çünkü biz bunu belirtirsek yarın diyeceklerki bütün parasını çantalara yatırıyorlar. Bu gibi polemiklere fırsat vermemek lazım" dedi.