Abone Ol

Recep İvedik 5'i internetten izlemek mümkün mü?

Başrolünde Şahan Gökbakar oynadığı serinin 5. filmi olan Recep İvedik 5 16 Şubat perşembe günü itibariyle vizyona girdi. Peki sevilen filmi internetten izlemek mümkün mü?

Recep İvedik 5'i internetten izlemek mümkün mü?

Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona giren Recep İvedik 5'i internetten izlemek mümkün değil. Yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamaya göre internette üzerinde Recep İvedik 5 videolarını ve filmi yayınlayanlar hakkında hukuki işlemler başlatılacağı aktarıldı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar "Recep İvedik 4" ile "Celal ile Ceren" adlı sinema filmlerinin izinsiz olarak satıldıkları gerekçesiyle D&R'a dava açmıştı.

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5 filminin vizyona girmesinin ardından takipçilerini uyardı. Yaptığı paylaşımda; "Değerli instagram kullanıcıları seyircilerimiz, heycanınızı ve iyi niyetinizi anlıyorum ancak, filmden cektiğiniz videoların sosyal medya üzerinden (facebook,instagram,twitter,periscope) yayını yapmanız uygun değildir. Herkesi baştan uyarmış olayım. Ciddi bir ekip bu işi takip ediyor ve hukuki yollar kullanılıyor. Lütfen bu konuda empati yapalım ve özenli olalım... çok teşekkür anlayışınıza şimdiden.." açıklamasında bulundu.