Abone Ol

"Raphaella İslam'a hakaret etti!" Bikini üstü Türban AKP'li vekili kızdırdı!!!

AK Partili Gülseren Topuz, bikinili ve türbanlı pozlar veren Brezilyalı manken Raphaella'ya "İslam'a hakaret ediyor" diyerek tepki gösterdi.

"Raphaella İslam'a hakaret etti!" Bikini üstü Türban AKP'li vekili...

AKP'li Gülseren Topuz, Brezilyalı manken Raphaella Ferraro'ya "Yarı çıplak poz verip tesettür giyiyor. Bu, dinimize hakarettir" diye tepki gösterdi. Topuz "Bu mankenin çalışma izni, vizesi var mı" diye sordu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz, Türkiye'ye geldikten sonra hem bikinili ve hem de türbanlı pozlar vererek dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı manken Raphaella Ferraro'ya sert tepki gösterdi. Konuyu Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'ya taşıyan Topuz, iki bakana ayrı ayrı yazılı başvuruda bulunarak, "Bu mankenin vizesi, çalışma izni var mı, vergi mükellefi mi" sorularını yöneltti.



'Gelirleri incelensin'
Brezilyalı mankenin, bikinili pozlarından sonra, "Türban bana yakışıyor. Huzur buluyorum" açıklamalarını yakışıksız bulduğunu söyleyen Topuz, "Bu, İslam dinine hakarettir. İslam dini nedir biliyor mu? Yarı çıplak pozlar vereceksin, sonra tesettür giyeceksin.Alay eder gibi, türban taktığında huzuru bulduğunu söylüyor. Bu resmen, dinimizi istismarıdır" diye konuştu. "Sanki bizim mankenimiz kalmamış" diyen Topuz, Brezilyalı modelin Türk vatandaşı olup olmadığının bile anlaşılamadığına dikkat çekerek, "Bu mankene tesettür giydiren firmayı da kınıyorum" diye konuştu. "Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyor" diyen Topuz, Maliye Bakanlığı'nın, Brezilyalı mankenin para hareketlerini didik didik etmesini istedi ve şöyle dedi: "İnsanlar, 300 liraya çalışıyor. Böyle bir ortamda, yerli yabancı, vitrinin önündeki insanlar; su gibi para harcıyor. Bunlara bir bakmak lazım. Bu değirmenin suyu nereden geliyor?"

Hülya KARABAĞLI - ANKARA